Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kultni hit

Tom Cruise otkrio kako će izgledati nastavak "Top Guna"

Tom Cruise na setu novog Top Guna
Foto: Profimedia
1/3
12.10.2018.
u 21:19

Glumac na setu izgleda kao da nije nimalo ostario dok odrađuje scene na motoru noseći pilotsku jaknu i sunčane naočale koji su glavna obilježja Mavericka

U San Diegu se snima nastavak filmskog klasika „Top Gun“ od čije su premijere prošle 32 godine.

- Nastavit ćemo u tonu prvog dijela filma. Avijatičari se vraćaju i potreba za brzinom. Imat ćemo brze strojeve. Bit će to natjecateljski film - rekao je glavni glumac Tom Cruise po čijem liku se i nastavak zove „Top Gun: Maveric“. Cruise na setu izgleda kao da nije nimalo ostario dok odrađuje scene na motoru noseći pilotsku jaknu i sunčane naočale koji su glavna obilježja Mavericka.

Tom kaže kako mu se jako svidio prvi film, a sad će biti još više prostora za njegov kultni lik. Nastavak je trebao biti snimljen prije nekoliko godina, no redatelj originala Tony Scott je počinio samoubojstvo 2012-te. Cruise nije htio odati previše detalja o radnji, no rekao je kako će biti mlažnjaka i nosača zrakoplova. Glumac sam producira nastavak s Jerryjem Bruckheimerom i Davidom Ellisonom iz produkcijske kompanije Skydance.

Glazbu radi njemački skladatelj Harold Faltermeyer s kojim je Cruise surađivao i na prvom nastavku.

-Radnja će se događati u sadašnjosti i uprizorit ćemo napredak ratnih zrakoplova - rekao je Ellison. Cruisea je uloga pilota u „Top Gunu“ proslavila diljem svijeta, a u filmu je zaveo Charlie, instruktoricu zrakoplovne vožnje koju je utjelovila Kelly McGillis. U prvom dijelu su glumili i Val Kilmer, Anthony Edwards i Tom Skerritt.

Cruise, koji i u privatnom životu obožava adrenalin te vozi motor i upravlja avionom, uživao je u vožnji na snimanju. „Top Gun“ je 1986. bio veliki hit, imao je budžet od 15 milijuna dolara (oko 96 milijuna kuna), a zaradio je preko 356 milijuna dolara (oko dvije milijarde kuna).

Film bi trebao izaći u lipnju 2020. godine.

Komentara 3

MU
mulag
07:57 13.10.2018.

pravi poduzetnik

Avatar Made in Germany
Made in Germany
09:41 13.10.2018.

Inspiracija cijeloj jednoj generacije na Zapadu. Pjesme su odlicne i uz: „Red 7 Manhunter Heartbeat“ (ima jedan video gdje Don Johnson vozi sam super brzi brod a u pozadini sunce silazi, sto je mozda i najbolja szena uopce te odlicnee serije Miami Vice) - Robert Tepper, „No easy Way out“ iz Rocky 4 - pa i nazalost vec preminule legendarne Laure Branigan i „Self Control“ - najbolji stihovi tog razdoblja. Fenomenalno.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:10 13.10.2018.

Bit će u filmu i naši MIGovi.... leti Goran Višnjić u jednom a u drugom Navojec koji je još uvijek na setu jer se zaglavio u cockpitu i vatrogasci režu lim da ga izvuku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije