Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli pozirati

'Opet je gola!': Supruga nogometaša fotkama oduševila obožavatelje

Foto: Screenshot Instagram
1/3
12.06.2019.
u 18:50

Tamara Gorro televizijska je voditeljica i manekenka udana za nogometaša Valencie.

Tamara Gorro, supruga argentinca Ezequiela Garaya, igrača španjolske Valencie objavila je izazovne fotografije na svom Instagram profilu.

"Bez sumnje moram početi studirati fotografiju", komentirao je njezin muž fotografiju.

Zgodna 32-godišnjakinja voli pozirati i fotografirati se u oskudnim izdanjima, a ovoga puta na fotografiji se pojavila potpuno gola. Slika koja je skupila preko 90.000 lajkova puna je pozitivnih komentara na račun izgleda ove manekenke i televizijske voditeljice.

Ovo nije prvi put da se Gorro slikala gola. Naime, prošle je godine prašinu podigla njezina fotografija gole stražnjice. Par se odlučio na odmor u Grčkoj, prema pisanjima stranih medija, a dane provode na plaži i u šetnjama. U braku su od 2012. godine i imaju dvoje djece.

Komentara 7

JD
John Doe Jr.
19:35 12.06.2019.

nije gola nego je u radnom odjelu

IL
ilijan1a
20:36 12.06.2019.

Jasno da jadnije ne može biti

AU
austrougarskigeneral
20:32 12.06.2019.

uh kako je sexy,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije