Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nije život Instagram'

Srpskoj blogerici rekli da je predebela za kupaći kostim! Stigao i odgovor: 'Drage moje žene...'

Instagram
09.06.2019.
u 16:13

Dunju Jovanić, poznatiju kao @imfashionbabe na Instagramu prati 164 tisuće ljudi

Od njih toliko, nažalost, moraju se naći i oni koji će ispod objavljenih fotografija ostavljati negativne i uvredljive komentare. Inače, Dunja je nedavno sa kolegama influencerima i prijateljima, snimila video "Nije život Instagram", čija tema je baš to što i naziv kaže. Svi u videu objasnili su sa čime se sve susreću na dnevnoj bazi zbog svog posla, odnosno činjenice da sa javnosti dijele gotovo cijeli svoj život. 

Ako pratite Dunju, sigurno ste primijetili koliko brine o sebi, redovito vježba, a i pokrenula je jedan mini trend #raketadoljeta, kojim motivira svoje pratitelje da se bave tjelovježbom.

Na Instagram je objavila fotografiju u kupaćem kostimu u kojem izgleda fantastično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sportsillustrated.com 👙 @sholayaclothing

Objavu dijeli Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

A onda su stigli negativni komentari. Dunja je na svoj story objavila i neke od uvredljivih komentara, pa dodala kako je neke morala i obrisati zbog njihovog sadržaja. 

Foto: Instagram Asos

"Malo si debela za slikanje u kupaćem kostimu...", "Ugojila se.", "Šta je s kilažom?", pisalo je ispod njene fotografije. 
Osim toga, objavila je i "uređenu", fotošopiranu fotografiju, pa dodala kako tako izgleda 70 posto Instagrama, a zatim objavila original. 

Foto: Instagram Asos

Foto: Instagram Asos

Blogerica je svima odgovorila na svom Instagram storyju, a između ostalog, napisala je i ovo: 

"Jeste li svjesni da vas gledaju djeca koja misle da je tako zaista moguće izgledati u pravom životu i da je to kul? 
Jeste li svjesni koliki je Instagram pritisak na trudnice da dva dana nakon porođaja imaju trbušnjake? Da se poslije podođajja slikaju za Instagram, jer Bože, pa moraju svi znati kako porođaj može biti glam?! 

Foto: Instagram Asos

Razumijete li da nam se to svima nameće kao nešto normalno, a onda žene padaju u depresije, jer rodile su i nemaju trbušnjake dva ili 202 dana poslije?

Foto: Instagram Asos

Nije bitno jesi li bucka ili mršavica, imaš li obline ili ne, imaš akne ili ne, rijetku ili gustu kosu, male ili velike grudi... Ljepota je ono što nosiš u sebi, ljepota je ono čime zračiš, ljepota si ti. Dragi moji ljudi! Živite život, a ne Instagram. Širite ljubav, a ne mržnju. 
I drage moje žene, udijelite drugim ženama kompliment, recite starijoj gospođo na ulici da se drži dobro, recite mladoj djevojci da joj šminka nije potrebna, jer je njen osmijeh sve što joj treba, recite svojoj kolegici da ste sretni što je napredovala na poslu. Budite podrška jedne drugoj."

Foto: Instagram Asos

Projektom "Takva sam, kakva sam" portal Diva.hr pokušava zaistaviti cyberbullying, pogledajte najavni video u nastavku, a više o projektu pročitajte ovdje

 

Ključne riječi

Komentara 17

SA
samoborka
17:11 09.06.2019.

Provocirate,provocirate..je li? Dobro. Ima nas s druge strane, ne biste vjerovali koliko.

NE
nešperlin
18:04 09.06.2019.

Meni je lijepa i priroda,sa oblinama. A ne ono štkljavo,banderasto pa ne znaš jel muško obučeno u ž. odjeću ili ono (treći spol)

AR
Armagedon
19:22 09.06.2019.

Cura izgleda odlično..... ovi anoreksičari su zavidni......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije