Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika podrška

Potpuna euforija u Srbiji zbog Konstrakte, susjedi i prijatelji učinili su nešto nevjerojatno

Foto: Instagram
1/13
15.05.2022.
u 00:34

U Srbiji vlada potpuna euforija zbog Konstrakte, a to se vidi i na snimkama na društvenim mrežama. Naime, ispred njene zgrade u kojoj živi s obitelji skupili su se susjedi i fanovi, te u njen nastup pozdravili gromoglasnim pljeskom.

Pretposljednja na pozornici bila je srpska predstavnica Konstrakta. Cijela dvorana ponovno plješće dok Konstrakta pjeva "Biti zdrava"! U Srbiji vlada potpuna euforija zbog Konstrakte, a to se vidi i na snimkama na društvenim mrežama. 

Naime, ispred njene zgrade u kojoj živi s obitelji skupili su se susjedi i fanovi, te u njen nastup pozdravili gromoglasnim pljeskom. Video možete pogledati OVDJE.  

Foto: Instagram

O Konstrakti se piše i govori u cijelom svijetu, a sve bolje stoji i na kladionicama. Trenutačno je na šestom mjestu, a koeficjent na njenu pobjedu je 50. Na prvom mjestu od početka Eurovizije su ukrajinski predstavnici Kalush Orchestra, kojima se daje čak 59 posto šanse za pobjedu, a koeficjent na kladionicama je samo 1,4. Slijedi britanski predstavnik Sam Ryder, na trećem mjestu je Šveđanka Cornelia, četvrti su Talijani Mahmood i Blanco, a peta je Španjolka Chanel.  

Podsjetimo, u finale su se druge večeri Eurovizije plasirali: Srbija, Belgija, Češka, Azerbajdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska i Rumunjska. Ovim zemljama u večerašnjem nastupu pridružit će se i Švicarska, Armenija, Island, Litva, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska, kao i ''velika petorka'' koju čine: Njemačka, Španjolska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija i Francuska.

VIDEO Mia Dimšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim'


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije