Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
65.godina SKUD-a IGK

Poslušajte kako zvuči 'Caruso' Tonya Cetinskog i harmonikaškog orkestra

tony
Foto: YouTube
1/2
02.12.2013.
u 23:38

Koncert je otvorio Akademski harmonikaški orkestar 'Ivan Goran Kovačić' koji je s Tonijem izveo hit 'Caruso' Lucia Dalle

Studentsko kulturno-umjetničko društvo 'Ivan Goran Kovačić' u nedjelju je u dvorani Lisinski proslavilo 65 godina postojanja uz posebnog gosta Tonya Cetinskog.

Pod medijskim pokroviteljstvom Večernjeg lista publici se tako predstavilo svih sedam sekcija društva: Akademski zbor, Akademski harmonikaški orkestar, Folklorni ansambl, Studentsko kazalište, Muški vokalni ansambl, Međunarodni folklor i Goranovo proljeće.

Koncert je otvorio Akademski harmonikaški orkestar 'Ivan Goran Kovačić' koji je pod dirigentskom palicom Stjepana Vugera s Tonijem izveo hit 'Caruso' Lucia Dalle. Publika je uživala i u skladbi 'O sole mio' uz Tonija, folklorni zbor i tamburaški orkestar.

Finale koncerta obilježile su izvedbe hitova grupe Queen 'Bohemian Rhapsody' i 'We are the champions' koje je uz Tonija izveo Akademski zbor.

>> Goranovci i Cetinski pjevaju velikog Mercuryja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije