Naslovnica Showbiz Zvijezde

Poslušajte kako pjeva nova ministrica poljoprivrede Marija Vučković

Klapa je osnovana 2014., a navode da su sve zaposlene žene i majke te se zbog toga sastav često mijenja, ali članice stalno uče nove pjesme, tradicionalne i moderne obrade te šire repertoar
18. srpnja 2019. u 11:41 57 komentara 17311 prikaza
Foto: Youtube Screenshot
Pogledajte galeriju 1/5

Nova ministrica poljoprivrede Marija Vučković u životopisu je spomenula da u slobodno vrijeme pjeva u ženskoj klapi "Arija" iz Opuzena.

Vesna Bedeković, Marija Vučković Vesna Bedeković i Marija Vučković Ovo su nove kandidatkinje za ministrice koje će zamijeniti Murganić i Tolušića

Ministrica je  u klapi četvrta zdesna, a kako možemo vidjeti u videu, nastupala na Melodijama hrvatskog juga s pjesmom "Duše dvi".

Klapa Arija na Melodijama hrvatskog juga 2015. osvojila je treću nagradu publike.

 

 

Klapa je osnovana 2014., a navode da su sve zaposlene žene i majke te se zbog toga sastav često mijenja, ali članice stalno uče nove pjesme, tradicionalne i moderne obrade te šire repertoar.

Marija Vučković, rođena je 3. srpnja 1974 u Pločama. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Prije dolaska na mjesto državne tajnice radila je u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, od veljače do studenoga 2016. Iskustva ima i kao zamjenica župana  Dubrovačko-neretvanske županije. 

Kultiviranje Ženske klape dominiraju jer su se muške polakomile

U posljednjem izvješću o njezinu imovinskom stanju stoji kako je ima mjesečna neto primanja u iznosu od 17.150,40 kn. Otplaćuje dva kredita s mjesečnim anuitetom koji je malo manji od 4000 kuna te još jedan u iznosu od 2585 kuna.  Posjeduje stan od 69 m2 u Pločama. Suvlasnica je voćnjaka u Opuzenu. Vlasnica je dionica u Atlantskim plovidbama, Luci Ploče i Hrvatskom telekomu. Od ušteđevine je prijavila 4000 kuna. 

 

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas

 • Deleted user:

  Objektivni novinari krenuli. . . Zašto istraživači novinari ne nastavite pisati gdje silni novac[ 16 milja] zamračanih,nestalih iz nekadašnje agencije za državnu iimovinu koju vodio pejnović??? Ili se nesmije pisati jer mu kata[narodni heroj] neka familija.

 • Avatar Ante-Portas
  Ante-Portas:

  pjesma nije nesto, ministrica dobro pjeva. A i dobro izgleda.

 • zeljko.kis.73:

  Za što i kome je bitno kako ministrica pjeva?Jel ona ministrica glazbene kulture ili poljoprivrede?