Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roberto Levak

Posinak Indire Levak ušao u 'Farmu', u show se prijavio zbog popularnosti

Foto: Nova TV
1/7
17.09.2018.
u 08:37

Roberto kaže kako je Indira privatno upravo onakva kakva je na sceni - energična i pozitivna.

Jedan od natjecatelja nove sezone "Farme" koja se sinoć počela prikazivati na Novoj TV je i Roberto Levak, posinak pjevačice Indire Levak.

Roberto za sebe kaže da je emotivna i neodlučna osoba i voli izazove. Iskustva sa seoskim aktivnostima i domaćim životinjama ovaj konobar iz Bjelovara nema, ali ne boji se izazova koje mu donosi život u izolaciji i na selu. Ono što će mu nedostajati u izolaciji je mobitel, dobra hrana i parfem.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#perfect#moments 😈

A post shared by Roberto Levak (@roberto_levak) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#work#work#and#work 🌞🌊

A post shared by Roberto Levak (@roberto_levak) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#The #night #the #cooking 🥞🤗

A post shared by Roberto Levak (@roberto_levak) on

 

Ne skriva da se u show prijavio zbog popularnosti i manekenstva, a pobjeda mu je jako važno. U razgovoru za Dnevnik.hr pričao je i o Indiri i njihovom odnosu.

- Indira je jako vesela i energična osoba. Upravo onakva kakva je na sceni takva je i u privatnom životu. Uz Indiru me najviše veze otac, energičnost, smijeh i pozitiva - kaže Roberto. 

Pogledajte koje su turske serije bile najgledanije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije