Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veći apetiti

“Posao Mirni Maras nije donosio dovoljnu pozornost javnosti”

mirna maras
pixsell
08.09.2010.
u 13:33

Brzi odlazak nove glasnogovornice nije iznenadio direktora kluba Ivicu Perkovića jer, kako kaže, Mirna dolazi iz drukčijeg okruženja u kojem je navikla na pozornost javnosti.

Tresla se brda, rodio se miš – tako je završila karijera Mirne Valentić, nekada Maras, kao glasnogovornice i savjetnice za marketing NK Hrvatski dragovoljac. Naime, samo tjedan dana otkad je kao dio tročlanog marketinškog tima prvoligaša iz Zagreba počela obavljati svoju funkciju, voditeljica je dala otkaz te tako iznenadila mnoge s obzirom na to da je njezin dolazak u klub bio najavljivan s puno medijske pozornosti.

Novo radno mjesto

– U Hrvatskom dragovoljcu vidim dobar i perspektivan klub. Zadovoljna sam što sam postala dio ovog tima – rekla nam je Mirna, inače diplomirana ekonomistica sa završenim smjerom marketinga, 23. srpnja kad je na konferenciji za novinare bila predstavljena kao glasnogovornica Hrvatskog dragovoljca. No, entuzijazam zbog posla u struci nije dugo trajao. Kako nam je otkrila bivša prezenterica vremenske prognoze na Novoj TV, razlog odlaska vrlo je jednostavan: dobila je ponudu za bolji posao u kojem će biti više izazova, bez kojih ne može.

Na pitanje hoćemo li je ponovno gledati na ekranima, zagonetna je: – Posao nije vezan za televiziju, a o čemu je riječ, doznat ćete za mjesec dana. Supruga glumca i sportaša Marija Valentića, s kojim ima jednogodišnjeg sina Niku, ističe da je s čelništvom Dragovoljca ostala u dobrim odnosima te da će i dalje pratiti njihov rad.

Veća očekivanja

Brzi odlazak nove glasnogovornice nije iznenadio direktora kluba Ivicu Perkovića jer, kako kaže, Mirna dolazi iz drukčijeg okruženja u kojem je navikla na pozornost javnosti.

– Vjerojatno je očekivala da će biti više medijski eksponirana, no mi joj nismo u mogućnosti to pružiti – rekao nam je Perković te dodao da je očekivao da će se Mirna više uključiti u marketing, a manje biti pred kamerama kao glasnogovornica. No, ipak bivšoj zaposlenici želi sreću na novom radnom mjestu.

Komentara 10

MI
mimi1
22:43 09.09.2010.

Sjećam se neke emisije u kojoj su famozni glasnogovornici objašnjavali zašto su oni tako dobro plaćeni i kako je to \"težak, stresan i odgovoran posao\", a onda vidiš neke ljudi koji bez pokrića osvanu kao glasnogovornici. Ono kao-odlučila, sam! Od sutra sam i ja glasnogovornica! I to je -to!

VI
vidimškoj
15:10 08.09.2010.

ima li ko njen broj mobit. da je ja angažiran za glasnogovornicu.

AA
Aartur
02:58 09.09.2010.

Pa za pozornost javnosti ne treba glumiti da traži posao. Dovoljno je da na Zrću ili u Big Brotheru pokaže sise i to je to - već sutra je na svim naslovnicama. Tako su se uostalom \"probijale\" i druge naše starletice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije