Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA

Popularni reper priznao: 'Ovisan sam o seksu još od osnovne škole'

A$AP Rocky
Foto: Profimedia
1/4
17.10.2019.
u 22:50

- U tim godinama nisam imao ni spermu u testisima a bio sam konstantno napaljen - kazao je kolegici Angie Martinez za njen radijski show "Neispričane priče hip-hopa".

Poznati reper A$AP Rocky priznao je kako se još od osnovne škole bori s ovisnošću o seksu.  

- U tim godinama nisam imao ni spermu u testisima a bio sam konstantno napaljen - kazao je kolegici Angie Martinez za njen radijski show "Neispričane priče hip-hopa". 

Ovo nije prvi put da je reper pričao o svom seksualnom životu. U razgovoru za Esquire kazao je kako je kad je imao 13 godina znao organizirati orgije u svom domu, zbog čega je kupio novi krevet. 

Rockyja su povezivali s mnogim slavnim osobama kao što su Kendal Jennner, Rita Ora, Iggy Azalea i drugi.  U intervjuu kod Martinez nakon kratke pauze kazao je kako bi mogao biti u monogamnoj vezi. 

- Ne želim se sramotiti niti raditi išta što me ne čini ponosnim - kazao je  A$AP Rocky.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije