Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srušila se na koncertu

Popularna pjevačica skrivala je dijagnozu od javnosti, a sad priznaje: 'U siječnju sam skoro umrla'

FILE PHOTO: Premiere for the film 'Beau Is Afraid' in Los Angeles
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/6
23.06.2023.
u 11:43

Pjevačica je prošle godine zamrznula svoje jajne stanice, a onda se razboljela nakon koncerta na Bahamima koji je odradila za Novu godinu. Hitno je prevezena u bolnicu jer nije mogla hodati

Američka pjevačica Kesha, pravog imena Kesha Rose Sebert (36), u intervjuu za časopis Self priznala je da je ove godine "skoro umrla" nakon što joj je prošle godine dijagnosticirana autoimuna bolest CVID (obična varijabilna imunodeficijencija). CVID pogađa između 25.000 i 50.000 ljudi diljem svijeta i može prouzročiti da imunološki sustav pogrešno napada zdrave dijelove tijela, rekla je pjevačica. 

"Skoro sam umrla u siječnju", ispričala je pjevačica nakon što se susrela s ozbiljnom zdravstvenom dijagnozom. 

VEZANI ČLANCI

Pjevačica je prošle godine zamrznula svoje jajne stanice, a onda se razboljela nakon koncerta na Bahamima koji je odradila za Novu godinu. Hitno je prevezena u bolnicu jer nije mogla hodati. Ondje su joj otkrili da joj se dogodila neuobičajena, ali poprilično ozbiljna komplikacija koja je nastala iz postupka zamrzavanja jajnih stanica. Komplikacija je prouzročila daljnje rušenje njezina ionako oslabljenog imunološkog sustava. U bolnici u Miamiju provela je devet dana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kesha (@iiswhoiis)

U intervjuu je rekla i kako je san jako važan za ljudsko tijelo, a ona je to otkrila tek nakon svoje dijagnoze CVID-a. Istaknula je i važnost brige o reproduktivnom zdravlju te podržala sve koji preuzimaju odgovornost za vlastito tijelo.

Svoju je dijagnozu otkrila tek sada jer je, kaže, željela zadržati imidž zabavne djevojke slobodnog duha.

Inače, Kesha se trenutačno još uvijek oporavlja i od bulimije. 

"Imala sam poseban trenutak sa svojim poremećajem prehrane kada mi je tjeskoba postala toliko velika da nisam funkcionirala. Zauzimala mi je toliko prostora u mozgu, od jutra do mraka. Bila sam opsjednuta time kako izgledam, što mi ide u usta, koje su veličine stvari i odobravanje ljudi", ispričala je u intervjuu.

Podsjetimo, Kesha je postala poznata gostovanjem na singlu "Right Round" repera Flo Ride, a njezin debitantski singl "TiK ToK" iz 2009. godine dospio je na broj 1 u četiri države. Zatim su uslijedili hit albumi "Animal" (2010.) i "Rainbow" (2017.), a njezin najnoviji album, "Gag Order", objavljen je u svibnju ove godine. 

VIDEO Nikolina Pišek o Miši Grofu: 'Postoji objektivan strah dotičnog od prelaska hrvatske granice'

Komentara 1

DU
Deleted user
14:12 23.06.2023.

Zamrzavala je jajne stanice?! Hja, valja biti u trendu iliti vidjela žaba da potkivaju konja pa i ona digla nogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije