Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi angažman

Djevojka Gorana Ivaniševića ima novi posao, vodit će emisiju na HRT-u

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/3
14.06.2017.
u 13:52

Nives Čanović i Tamara Loos voditeljice su nove HRT-ove glazbene emisije HRT TOP 20 koja starta 24. lipnja u subotu na drugom programu HRT-a

Radijskoj voditeljici Nives Čanović ruže cvjetaju i privatno i poslovno. Djevojka Gorana Ivaniševića dobila je novi poslovni angažman i to na HRT-u. 

Od subote, 24 lipnja na drugom programu Hrvatske radio televitije zajedno s Tamarom Loos vodit će glazbenu emisiju HRT TOP 20 u kojem će se predstavljati videospotovi dvadeset najpopularnijih pjesama domaće produkcije. 

- Jako se radujem ovoj suradnji, glazba ima vrlo važnu ulogu u mojemu životu,pa me emisija ovakva tipa posebno zanima. Na radiju radim već dugi niz godina, pa će biti pravi užitak i u televizijskome formatu podsjetiti publiku da i u Hrvatskoj postoje vrhunski glazbenici. S Tamarom se odlično slažem privatno, pa vjerujem da ćemo tu energiju prenijeti i u HRT TOP 20  - rekla je Nives Čanović.

Slično razmišlja i njena kolegica Tamara: - Drago mi je što sudjelujem u ovome projektu jer još otkada sam prije nekoliko godina na Hrvatskoj radioteleviziji vodila Vip music club, želja mi je bila ponovno raditi u sličnoj emisiji. U emisiji HRT TOP 20 naglasak je na domaćoj glazbi, što me posebno raduje zbog svih naših glazbenika koji će, naravno, i gostovati u našoj emisiji. Radujem se i suradnji s kolegicom Nives Čanović s kojom još nisam imala prilike raditi iako se već niz godina znamo s radija. Taj spoj jedva čekam. 

Komentara 4

MI
midea
14:46 14.06.2017.

Na HRT u treba otpuštati a ne zapošljavati ,treba sve staviti na minimalac, prestanite ebavati ovaj napačeni narod!

Avatar ShuPac
ShuPac
14:02 14.06.2017.

Hehe, pa ovo je predivno. Znači čim se objavi da si djevojka nekog poznatog odmah slijedi uhljebljivanje na državnu dalekovidnicu. Idem se izrigat

PE
peugeot
14:11 14.06.2017.

Stvarno joj je super posao - nista ne radi, a placa "legne". Moze hitove medju muzickim spotovima uredjivati i lezeci u "ligestulu" (lezaljci) na obali Jadrana. Drugim rijecima : "lezi hljebe da te jedem!".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije