Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privremena mjera

Popovićev odvjetnik ispričao kako je prošao trenutak kada je Severina sina predala ocu

Foto: pixsell
1/5
29.11.2019.
u 18:38

Hrvoje Jukić rekao je i kako Severinin odvjetnički tim ima rok od 15 dana da uoži žalbu na ovu presudu

Hrvoje Jukić, odvjetnik Milana Popovića za Blic je ispričao kako je izgledao trenutak u kojem je Severina odvela sina ocu Milanu Popoviću koji u Zagrebu živi na Horvatovcu.

- Bilo je drž' ne daj kada ga je trebala dovesti, ali je na kraju ipak došla i predala sina. Sve je prošlo u najboljem redu - izjavio je Jukić. Rekao je kako sljedeći korak u ovom postupku može biti Severinino ulaganje žalbe i dodao je kako oni to i očekuju. 

- Bilo bi svakako čudno da to ne napravi. Od danas njen odvjetnički tim ima rok od 15 dana da uloži žalbu, pa ćemo vidjeti - rekao je Jukić.

Podsjetimo, Severina je u pratnji supruga Igora Kojića sinoć iza 20 sati sedmogodišnjeg sina odvela na zagrebačku adresu njegovog oca i tako je ispoštovala privremenu mjeru koju je jučer na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu donijela sutkinja Tea Golub. Prema toj privremenoj mjeri sutkinja je odlučila da Aleksandar živi s ocem te da se otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Prema toj privremenoj mjeri Severina sina ima pravo viđati utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati.  Isto tako pjevačica se sa sinom može družiti svaki drugi vikend i to počevši od ove subote.

Pogledajte kako se odnos Severine i Milana od idile pretvorio u pakao

 

Ključne riječi

Komentara 29

SO
sohnahoakasaa
19:38 29.11.2019.

Seve je samo jedna od onih majki koja nije shvatila (ili još gore nije htjela napraviti )ono što je najbolje za njezino voljeno dijete. Najprije je sebi sama važna, njezin posao, njezini muževi, njezini filmići, njezini sljedbenici i njezine 'pare'.. Znamo da neki znaju kako 'pare du pe vrte' pa se tak po svojoj odluci, želji i htijenju ponašaju. Samo nek 'uživa' a sina će odgajati otac koji to može i želi drugačije. Sigurno su odgovorni provjerili kako otac odgaja i kako se brine o svoja 2 sina iz ovog, očito normalnog braka.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
00:09 30.11.2019.

Severina je dobila podršku od Vedrane Rudan, nedavno rastavljene Ive Radić koja se zaljubila u Boška Balabana čim je potpisao za strani klub, od Vlatke Pokos koja nema djece i imala je problem kao maćeha, Savrnake koja mlati praznu slamu a mi je plaćamo iz proračuna, Dalibora Petka koji petlja oko samog sebe ... neka oproste ove koje sam zaboravio a šta čeka Grubnić jer ne vidim fotošopiranu sliku s mondenih ljetovanja ?

PU
Pulchrum
20:13 29.11.2019.

Severina, dovoljno si zaradila. Pusti slavu, spektakle, ostat ćeš bez djeteta. Još nije kasno postati jednostavna žena, majka, supruga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije