Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ULOGA

Popović Volarić: 'Nedostaju mi odlasci u Beograd, grad sulude energije koju obožavam'

Janko Popović Volarić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
17.04.2020.
u 20:54

- Nažalost, izbor je prilično širok jer su ti i takvi „tajkuni“ svugdje oko nas i gadljivi su u svojim svjetovima umišljenog samopouzdanja i bahatosti. Nije bilo tu neke određene osobe, samo bahatost i samozadovoljstvo tih tipova u kombinaciji sa zadanim detaljima upisanim u scenarij - kazao je Popović Volarić

Janko Popović Volarić jedan je od glumaca u novoj srpskoj seriji "Tajkun", u kojoj gluma hrvatskog tajkuna Gorana Dora. Za Kurir je kazao nešto više o tome kako je nastao njegov lik.

- Nažalost, izbor je prilično širok jer su ti i takvi „tajkuni“ svugdje oko nas i gadljivi su u svojim svjetovima umišljenog samopouzdanja i bahatosti. Nije bilo tu neke određene osobe, samo bahatost i samozadovoljstvo tih tipova u kombinaciji sa zadanim detaljima upisanim u scenarij  - kazao je Popović Volarić i pohvalio atmosferu na snimanju.

- Obožavam te „šahovske“ scene dva lika za stolom i nadjačavanje isključivo pogledima i tekstom, bez velikih radnji i mizanscena.

Redatelj Miša Terzić nam je dao baš puno vremena, tako da smo radili vrlo detaljno i, kako se kaže, ufino. Volim kad se na setu dogodi napetost u tako precizno napisanim scenama - rekao je Janko kojem je poseban gušt bio raditi s Draganom Bjelogrlićem. Glumac je dodao i kako je Beograd njegov drugi dom.

Janko Popović Volarić
1/7

- Moja priča s Beogradom je krenula još u vrijeme produkcije AVA, negdje 2006. godine, kad sam u Srbiji snimao seriju „Ja Če Gevara“. Tada sam se sprijateljio s nekim srpskim glumcima, zaljubio se u taj grad, a danas imam i kumče u Beogradu, malog Janka, te je moj sada već veliki sin od prošlog ljeta beogradski student. Imam mnoge poveznice sa Srbijom i s obzirom na ovu „karantenizaciju“, nedostaje mi moji redovni dolasci u taj predivni grad sulude energije, koju obožavam - istaknuo je glumac i dodao kako trenutačno prvodi vrijeme.

-  Živim u centru Zagreba i oduvjek sam volio svoj vrt s pogledom na šumu jer daje distancu od gradskog kaosa, a u ovoj se situaciji on pokazao još većim bogatstvom. Dakle, uglavnom sam na suncu u vrtu, kuham, čitam, gledam serije, filmove i u neka nedoba, pobjegnem planinariti na Sljeme, gdje nestaje sva tjeskoba i eventualna anksioznost. Zapravo, osim straha od nepoznatog i suosjećanja i navijanja za ljude kojima je sada puno teže nego meni, ne mogu se požaliti na uvjete svoje samoizolacije - rekao je Popović Volarić. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
21:27 17.04.2020.

Meni nedostaju odlasci u Beč. I Graz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije