Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije idila

Pop zvijezda šokirala priznanjem: Sinove nisam vidjela više od mjesec dana

Foto: Profimedia
1/4
21.09.2019.
u 10:17

Pjevačica poznatih hitova "Whenever Whenever" i "Waka Waka" Shakira u poslijednjem intervjuu za Viva magazin otkrila je bolnu istinu.

Kolumbijka Shakira, pjevačica i supruga španjolskog nogometaša Gerarda Piquea, šokirala je obožavatelje priznanjem u intervjuu za Viva magazin.

Otkrila je, naime, kako sinove Milana i Sashu nije vidjela više od mjesec dana.

- Ponekad je vrlo teško kad ne možete vidjeti svoje sinove mjesec ili čak više. To je izrazito teško. Ali, onda se u tim situacijama međusobno zovemo FaceTimeom, pa tako održavamo stalnu komunikaciju, što u konačnici i pomaže - objasnila je 42-godišnjakinja uz dodatne opise svojih poslovnih obaveza i mnogobrojnih nastupa zbog kojih ima kaotičan tempo. Naglasila je kako joj u svemu najviše pomaže suprug Gerard s kojim je u braku od 2011. 

- Nemamo pismeni dogovor oko zadataka i dužnosti, ali smo oboje jako uključeni u roditeljstvo i pokušavamo to odrađivati najbolje što možemo. Podržavamo se i obitelj nam puno pomaže - ispričala je Shakira.

Podsjetimo, prošle godine u prosincu protiv pjevačice je podnesena tužba da nije podmirila svoje porezne obaveze. U lipnju se pojavila na sudu u Španjolskoj kako bi odgovarala na optužbe za utaju poreza, a tužitelji su tada rekli kako pjevačica nije platila 14,5 milijuna eura poreza na dobit, što je zaradila između 2012. i 2014. godine.

Foto: Gtres/Pixsell

Shakira je pristigla na sud Esplugues de Llobregat u blizini Barcelone ulaskom na stražnji ulaz, čime ja zaobišla mnogobrojne medije na glavnom ulazu. Tužitelji su podnijeli optužbe prošlog prosinca za vrijeme kada je Shakira živjela u Kataloniji, no predstavnik pjevačice je rekao kako ona nije živjela u Španjolskoj sve do 2015. godine te da je podmirila sve svoje porezne obveze.

Shakira je također bila na sudu u svibnju gdje je bila tužena za plagijat pjesme "La Bicicleta", no sud je odbacio tužbu nakon što je utvrđeno da nije bilo plagiranja.
 

Ključne riječi

Komentara 6

RD
robert.dujmovic73
14:18 21.09.2019.

Stigneš ti sve vjeruj mi! Stvar je samo prijoriteta

JA
Javnodobro
11:42 21.09.2019.

Bez brige bez pameti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije