Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skriven od pogleda

Na krovu Zagrebačkog plesnog centra otvoren pop - up bar

Foto: Promo
1/15
29.06.2017.
u 15:07

Na otvorenju pop-up bara Corona Sunsets Session uživali su brojni posjetitelji među kojima i poznata lica: Iva Šulentić, Judita Franković, Aljoša Šerić, Ana Maras, Damir Kedžo...

Tajnovita lokacija u samom središtu grada, skrivena od pogleda na krovu Zagrebačkog plesnog centra, bila je idealna za opušteno druženje i otvorenje pop-up bara Corona Sunsets Session, koji nakon brojnih svjetskih destinacija prvi put dolazi u Zagreb.

Uz pivo, uz koje obavezno ide i kriška limete, na otvorenju pop-up bara, uživali su brojni posjetitelji među kojima i mnoga poznata lica: Rene Bitorajac, Ivan Šarić, Iva Šulentić, Damir Kedžo, Slavko Sobin, Aljoša Šerić, Daniel Bilić, Ana Stunić, Ana Maras, Judita Franković, Edvin Liverić, Lidija Lešić, Isabela Rakonić, Anamarija Brkić, Robert Sever i brojni drugi.

Corona Sunsets Session, jedan u nizu globalno poznatih evenata, prvi put u Zagreb donosi pravi doživljaj ljeta u maštovito uređenom pop-up baru. Ove sezone bit će to mjesto na kojem ćete se prepustiti čarima slikovitog zalaska sunca uz hladno osvježenje koje donosi Corona. Tijekom 10 dana, u ovom će jedinstvenom baru moći uživati svi ljubitelji poznatog meksičkog piva, a najbolja lounge zona sa zalaskom sunca uz ritmove DJ-a postat će hit mjesto za afterwork druženje. Sunce, zabava, plaža i palme prve su asocijacije na popularni brand piva, a za pravi užitak dovoljno je posjetiti novootvoreni pop-up bar na skrivenom krovu u središtu grada. 
Pop - up bar otvoren je od četvrtka, 29. lipnja, do subote, 08. srpnja, svakog dana od 17 do 23 sata na krovu Zagrebačkog plesnog centra (Ilica 10). 

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije