Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆATE SE NJIH?

Pop duo se vraća na scenu nakon 24 godine

Grupa Bros
Foto: Promo
1/3
05.10.2016.
u 13:08

Pop grupa Bros vraća se na scenu nakon pune 24 godine. Blizanci Matt i Luke Goss objavili su kako će održati koncert iduće godine u londonskoj dvorani O2, objavio je mirror. Bros su imali osam top 10 hitova a najveći su bili "Will I Be Famous" i "I Owe You Nothing". Izdali su i tri albuma u periodu od 1988. do 1991. godine.

Luke se posvetio glumi

Nakon raspada Matt se preselio u Las Vegas, a Luke se okrenuo fiomskoj karijeri i glumio je u nekoliko hollywoodskih filmova poput "Blade II" i "Hellboy II".

- Oduvijek sam želio da se to dogodi, no jednostavno sam želio da dođe u pravom trenutku. Jako sam uzbuđen, osjećam se poput malog djeteta - kazao je Luke Goss. Bros su još prije sedam godina razmišljali o povratku, no do tog tada nije došlo. Zanimljivo je kako će koncert u O2 Areni održati 19. kolovoza 2017., točno na 25-u godišnjicu njihovog koncerta na stadionu Wembley.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije