Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u osamdesete

Grupa Bros najavljuje veliki povratak

 Matt Goss
24.12.2009.
u 19:19

Grupa "Bros" koja je krajem 80-tih godina prošlog stoljeća, harala svjetskim top-listama, a osobito je bila popularna među tinejdžerskom populacijom najavljuje svoj kratkotrajni povratak u glazbene "vode"

Grupa "Bros" koja je krajem 80-tih godina prošlog stoljeća, harala svjetskim top-listama, a osobito je bila popularna među populacijom najavljuje svoj kratkotrajni povratak u glazbene "vode"

Blizanci Luke i Matt Gross imali su titulu seks simbola kod školarki, i među mladima osigurala im je koncerte i status zvijezda, ponajviše u Velikoj Britaniji.

Braći Gross pridružit će se i basist Craig Logan, tako da će bend biti, ali najavljuju da njihova želja nije da se u potpunosti vrate na scenu i nastave s radom kao prije.

- Želimo pravi show, u O2 areni i onda poručiti: 'Hvala Vam mnogo i doviđenja - rekao je Luke koji se sada posvetio karijeri glumca, dodajući kako se na scenu vraća isključivo zbog nostalgije.

Bros je 1988. godine napustio Craig, a četiri godine kasnije jedan od boy bendova prije glazbene globalizacije prestao je postojati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije