Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupa poboljšanja

Ponovno se snima drugi nastavak Harryja Pottera i Darova smrti

'potter3_nnn_ekr_041110'
'Courtesy of Warner Bros Pictures'
08.12.2010.
u 17:20

Zbog propusta Daniel Radcliffe i Emma Watson moraju ponovno odglumiti scene u kojima su ih učinili starijima

Zvijezde filmova o Harryju Potteru - Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint dobili su još jednu priliku da se nađu zajedno na setu filma o malenim čarobnjacima. Naime, zbog propusta u snimanju drugog nastavka filma Harry Potter i Darovi smrti slavna trojka mora ponovno odglumiti scene u kojima su ih učinili starijima. Naime, Daniel, Emma i Rupert glume da su 19 godina stariji, no kada su se obradili ti dijelovi filma, ispalo je da izgledaju kao umirovljenici. Redatelj Harryja Pottera i Darova smrti II. David Yates odlučio je zato ponovno zamaskirati glumce i kraj franšize Harryja Pottera učiniti spektakularnim. I dok kod glumaca vlada oduševljenje što će ponovno raditi zajedno, producenti filma baš i nisu oduševljeni. Naime, snimanje novih scena stajat će milijune dolara. Potrebno je rekonstruirati cijeli set, a i honorari glumaca nisu baš jeftini.

Komentara 1

KO
korisnik05
00:43 09.12.2010.

Valjalo bi istaknuti da je riječ \"drugi\" u naslovu nepotrebna, nastavak je samo jedan, a to je \"HP i darovi smrti 2. dio\". Kada bi postojao HP i darovi smrti 3. dio, to bi onda bio drugi nastavak. Hvala i doviđenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije