Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
verbalni rat

Ponovno se oglasio Šerbedžija! Evo što kaže o Štulićevim riječima

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
11.11.2018.
u 15:25

Bivšem frontmenu Azre Johnnyju Štuliću zasmetalo je što ga Rade Šerbedžija naziva velikim prijateljem, a javno prepucavanje krenulo je zbog legendarne Štulićeve pjesme.

‘Meni se dušo od tebe ne rastaje’ stihovi su Branimira Johnnyja Štulića koji su bili inspiracija Radi Šerbedžiji za njegovu skorašnju turneju. No, izgleda da su se legendarni roker i glumac ovih dana rastali iako jedan od njih tvrdi da se nikada nisu ni sastali.

Laži i uvrede

Njihov je odnos podignuo popriličnu prašinu, i to nakon što je Šerbedžija u jednom intervjuu izjavio da je turneju na koju kreće 26. prosinca u Beogradu posvetio Štuliću. Bivšem frontmenu Azre zasmetale su Šerbedžijine riječi, a posebno dio u kojem govori o njihovu velikom prijateljstvu jer njega, tvrdi legendarni roker, nikada nije ni bilo.

– Taj Rade mračno laže. Nikad ga nisam zvao u šetnju po Zagrebu, niti sam mu napravio pjesmu, niti smo ikada bili prijatelji – uzvratio je Štulić, čija će životna priča uskoro osvanuti i u biografiji koju izdaje Večernji list. Necenzuriranu priču o životu jedne od najvećih jugoslavenskih rock’n’roll zvijezdi potpisuje Hrvoje Horvat, a čitatelji je mogu pronaći na kioscima od 13. studenog po cijeni od 79,90 kn.

Ne zamjera mu ništa

Dan nakon burne Štulićeve reakcije ponovno se oglasio i Šerbedžija. – Ako Johnny kaže da se nismo družili, onda se nismo družili. I ako kaže da mi nikada nije dao svoju pjesmu ‘Meni se dušo od tebe ne rastaje’ za predstavu, onda mi nikada nije dao tu svoju pjesmu. I moja predstava nije počinjala s ‘Meni se dušo od tebe ne rastaje’. Ako kaže da se nismo šetali zagrebačkom Ilicom ili da nije bio na rođendanu mog sina, onda nije bio na rođendanu mog sina i nismo se nikada šetali pokislom Ilicom. I ako kaže da me nije nikada zvao na svoj koncert u Dubrovnik, onda ja nisam nikada sjeo na avion i doletio na njegov koncert.

I ako kaže da nismo nikada, on, Mile Rupčić i ja pili crno vino i pjevali “Jano mori, Jano mori, Jano dušo”, onda nismo pjevali pjesme i crno vino nikada skupa pili, ako on tako kaže - izjavio je Šerbedžija za N1 i dodao da je prema nekadašnjem lideru Azre uvijek osjećao iskreno prijateljstvo. – Otkad sam upoznao Johnnyja, zavolio sam njegove pjesme, cijelo to vrijeme osjećao sam prema njemu lijepo i iskreno prijateljstvo. Žao mi je ako je to bilo samo s moje strane. Ja ću i dalje voljeti njegove pjesme jer one se ne mogu nego voljeti – zaključio je Šerbedžija koji, prema svemu sudeći, Štuliću ne zamjera ništa. Hoće li nakon svega odustati od turneje s imenom sporne pjesme, zasad nije poznato.

Pogledajte i čime se sve bave domaće estradne zvijezde. 

Komentara 37

IV
ivica.vranjic
15:40 11.11.2018.

Oficirska deca!

KO
koraknaprijed
15:47 11.11.2018.

Vidi "čuda",srbin pa laže!

Avatar navijač
navijač
15:50 11.11.2018.

Nosi se gade i parazitu odvratni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije