Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 15 godina

Ponovno okupljanje kultne ženske grupe? Pop diva u tajnosti planira novi pothvat

Destiny's Child - Bootylicious
Foto: import
1/5
05.08.2019.
u 22:00

Nakon što je grupa "Spice girls" postigla ponovni proboj nakon povratničke turneje, o tome razmišlja još jedna kultna ženska skupina.

Uspjeh povratničke turneje britanske ženske pop-grupe "Spice Girls" nadahnula je, prema pisanjima stranih medija, Beyonce da razmisli o okupljanju cura iz benda "Destiny's Child".

Michelle Williams, Kelly Rowland i Beyonce su nakon napuštanja sastava 2006. godine razvile uspješne solo karijere, a izvori za The Sun tvrde da Beyonce već duže vrijeme čezne za ponovnim okupljanjem ove skupine.

- Ona misli da ne postoji bolji trenutak od 2020. godine za ponovno okupljanje, kada će obilježiti dvadeset godina od postojanja najvećeg svjetskog ženskog benda - rekao je izvor i pritom dodao da je Beyonce uvidjevši uspjeh "Spajsica" poželjela to replicirati - ali veće i bolje.

- Beyonce se nalazi s Kelly i Michelle već neko vrijeme i raspravljaju što mogu napraviti. Rano je reći, ali žele snimiti novu glazbu i objaviti ju uz već postojeće hitove - poručio je izvor i otkrio da grupa navodno planira datume za Europu, u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Zasad, nema službenog komentara članica grupe.

Zadnji put su nastupale zajedno u 2005. kad su se kao gošće iznenađenja pojavile na Coachelli i tijekom Beyoncinog nastupa na Superbowlu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije