Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šetnja s Oskarom

Ponosna Janica prvi put pokazala sina: 'Čovječuljak u šetnji'

Janica Kostelić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
01.02.2019.
u 08:22

Naša proslavljena skijašica Janica Kostelić uživa u majčinstvu. Svog sina Oskara odmah je odvela na snijeg.

Samo nekoliko tjedana nakon što je prvi put postala majka Janica Kostelić pohvalila se prinovom. Naša najtrofejnija skijašica na svom je Twitteru objavila fotografiju na kojoj drži malenog Oskara privijenog uz sebe u klokanici.

– Čovječuljak u šetnji – napisala je Janica uz fotografiju koja je oduševila njezine obožavatelje. Majka i sin prošetali su snježnom ulicom, a s obzirom na to da je maleni Oskar na svijet došao upravo u siječnju kao i njegova majka, možda će i on biti veliki zaljubljenik u zimske sportove.

Novopečena majka pokazala je i kako pazi na privatnost svog sina pa su tako njezini pratitelji, barem ovog puta, ostali zakinuti za fotografiju lica malenog dječaka. 

Pogledajte i koji su razvodi poznatih šokirali javnost u 2018. godini. 

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
08:48 01.02.2019.

Živi i zdravi bili.

Avatar Dino Francetić
Dino Francetić
09:11 01.02.2019.

Živjela kraljice. Neka je dijete zdravo i veselo.

CH
chupakabra
09:56 01.02.2019.

sve najbolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije