Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrunjena glava

Ponašanje Meghan Markle uoči vjenčanja uzrujalo je kraljicu i još je ljuta

Foto: Ian West/Press Association/PIXSEL
1/12
10.11.2018.
u 16:54

Kraljica je svog unuka upozorila kako Meghan treba razmisliti o tome kako razgovara s osobljem te kako se mora s posebnom pažnjom držati kraljevskog protokola

Kraljica Elizabeta II. je navodno upozorila princa Harryja o ponašanju njegove zaručnice i sadašnje supruge Meghan Markle prije njihova vjenčanja u svibnju, a kap koja je kraljici prelila čašu su Meghanini prohtjevi oko svadbene tijare.

Kraljica se umiješala nakon što je nezadovoljnoj Meghan rečeno da joj ne mogu izraditi tijaru optočenu smaragdima kako je prvotno željela, iz razloga što je porijeklo dotičnog dragog kamenja nepoznato. Meghan je na koncu nosila tijaru izrađenu od dijamanata i platine koju je za nju izabrala sama kraljica.

Prema knjizi reportera Richarda Jobsona princ Harry je burno reagirao na činjenicu da njegova draga ne može dobiti tijaru koju si je zamislila, pa je osoblju napomenuo - 'Što Meghan želi, to i dobije'. Iako joj princ Harry ide niz dlaku, kraljica očigledno ne planira ispunjavati prohtjeve vojvotke od Sussexa. Izvor blizak kraljevskoj obitelji izjavio je kako se 'Meghan zaljubila u tijaru sa smaragdima, a Harry je poludio kada im je rečeno da to nije moguće'.

Kraljica je naposlijetku odlučila razgovarati s Harryjem, rekavši mu kako 'Meghan ne može imati sve što poželi'.

'Nosit će tijaru koju joj ja dam', poručila je kraljica princu Harryju. Prema riječima izvora bliskom kraljevskoj obitelji kraljica je također propitkivala odluku o tome treba li Meghan nositi veo, obzirom da joj je ovo već drugi brak. 

Kraljica je svog unuka upozorila kako Meghan treba razmisliti o tome kako razgovara s osobljem te kako se mora s posebnom pažnjom držati kraljevskog protokola. U intervjuu koji je ranije dala Meghan je rekla kako je svadbenu tijaru odabrala tijekom posjete Buckinghamskoj palači s princom Harryjem kada je došla vidjeti kraljicu i razgledati sve opcije koje joj se nude. Također se nagađa kako je Meghan, osim Meghan, razljutila i svoju šogoricu Kate Middleton. Vojvotkinja od Cambridgea zamijerila joj je navodno neprimijereno ponašanje prema osoblju.

Izvor je dodao kako 'Meghan zna biti 'teška'. Ima jako visoke standarde i navikla je raditi u holivudskom okruženju'.

S druge strane, u kraljevskoj obitelji vladaju drugačija pravila i nivo poštovanja, a Kate je oduvijek pazila kako će se ponašati u prisustvu osoblja', dodaje izvor.

Meghanin i Harryjev glasnogovornik odbio je komentirati ove napise, dok je Richard Jobson u svojoj knjizi otkrio kako su se kraljica i Meghan zbližile zbog velike ljubavi prema psima koje obje gaje.

Pogledajte osobe koje su uspjele u četrdesetima:

Komentara 5

VE
verakruz
17:26 10.11.2018.

Ma nemojte!!! Uzas. Necu movi zaspati od muke

DU
Deleted user
17:13 10.11.2018.

ahahahaaa, zar opet ovi. vi u vecernjem stvarno niste normalni. pa svaki dan deset clanaka. mora da su vam ovo nove gazde od kad vas svabi odhebali jel jer vidim da u zadnje vrijeme na HRT-u možete gledati svijet iskljucivo kroz vizuru BBC-a jer, apsolutno svaki politicki, putotopisni i znanstveni dokumentarac je iz njihove produkcije (kuhinje), i jos nakalemite na to reprize Jamesa Bonda i drugih njihovih filmova i serija. Samo budite oprezni, nije im vjerovati. Sposobni si zavadit dva oka u glavi. Uvjerljivo najveci smutljivci na planeti. Kad vidite na dnu jezera/mora da se 2 ribe tuku/svadjaju….znajte da su u blizini englezi. To je njima u genima i Irci ne kažu bez razloga: “Boj se rogova bika, zmijskih zubi i osmijeha Engleza”.

Avatar ivo587
ivo587
17:19 10.11.2018.

tportal je najgori, doslovno svaki dan objavljuju PR članke kraljevske obitelji, nek onda objave koliko su i plaćeni..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije