Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPUSTIO SE

VIDEO Pojavila se snimka na kojoj Gvardiol pjeva veliki hit: 'Bolji je od originala'

Joško Gvardiol
Foto: Instagram
1/8
08.01.2024.
u 13:57

Influencer Ismael Hadžić podijelio je snimku iz kluba na kojoj Joško i on pjevaju hit Alena Islamovića "Lopov".  "Najjače ikad”, opisao je video influencer, a gledatelji na TikToku redali su hvalospjeve. Video je u jednom danu skupio više od 200.000 pregleda.

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Manchester Cityja Joško Gvardiol (21) jedan je od najboljih obrambenih igrača na svijetu, a ovih dana pohvalio se još jednim talentom. Influencer Ismael Hadžić podijelio je snimku iz kluba na kojem Joško i on pjevaju hit Alena Islamovića "Lopov". 

"Najjače ikad”, opisao je video influencer, a gledatelji na TikToku redali su hvalospjeve. Video je u jednom danu skupio više od 200.000 pregleda.

"Ajme, Gvardiol”, "Jedan, jedini Joško”, "Jole bolje pjeva od originala”, samo su neki od komentara.

 

@ismael_iso Najjače ikad 🤣 Stisni follow za više #fyp ♬ original sound - Ismael

 

Podsjetimo, Joško je od kolovoza igrač europskog prvaka Manchester Cityja, s kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

Gvardiol je u medijskim istupima često isticao kako mu je upravo obitelj najveća podrška. Uz sestru Lorenu (23) koja je studentica te se bavi modelingom i radi u prodaji jedne tvrtke, Joško ima i stariju sestru Franku (30) koja se bavi rukometom. I jedna i druga ne kriju koliko su ponosne na svog brata kojeg tijekom važnih natjecanja često zajedno bodre s tribina. 

Upravo se Lorena u kolovozu nakon vijesti o najskupljem transferu oglasila na Instagramu i podijelila ilustraciju na kojoj Joško ulazi kroz vrata na kojima piše Manchester City House dok ga s druge strane srdačno dočekuje trener Josep Guardiola. 
A još prije samo pet godina tramvajem je s Maksimira s treninga i utakmica odlazio kući na Srednjake gdje je živio s ocem Tihomirom, majkom Sanjom i dvjema sestrama.

VEZANI ČLANCI: 

– Nije čudno što je Joško išao tramvajem nakon utakmice, nije mu to prvi put. Išao je svaki put kad ga nitko od nas nije mogao voziti. Suprug i ja radimo, tako da ga nismo mogli uvijek voziti – kazala nam je tada njegova mama Sanja, prva osoba kojoj je pohitao u zagrljaj nakon fenomenalno odigrane utakmice s Belgijom.

Naime, poznato je kako je skroman i samozatajan mladić izuzetno vezan za obitelj.

– Da nisam nogometaš, vjerojatno bih krenuo očevim stopama – kazao nam je Joško u jednom od svojih prvih intervjua. Njegov je otac godinama ribar, a mladić je na njega izuzetno ponosan i nije imao ništa protiv toga da ga naslijedi u poslu. No, sudbina je odlučila drukčije pa je nogomet ipak postao njegov životni put. Nakon što je ostvario transfer u RB Leipzig, Joško Gvardiol kupio je obitelji kuću u Rakitju, u mirnoj oazi, podalje od gradske vreve i asfalta, nedaleko od istoimenoga jezera. 

Kao dječak počeo je igrati nogomet u Trešnjevci, a njegov talent već u najranijoj dobi uočio je trener Dinamovih klinaca, Miroslav Davidović, i doveo ga u Dinamo. U maksimirskom klubu Joško je prošao kompletnu školu nogometa i nakon Darija Šimića, Igora Bišćana, Vedrana Ćorluke, Dejana Lovrena i Tina Jedvaja najdarovitiji je obrambeni igrač kojega je u samostalnoj Hrvatskoj proizveo Dinamov inkubator. 

Odao je jednom prilikom i kako nije od onih muškaraca koji se boje kuhanja. Štoviše, njega to opušta kada mu obveze dozvole. Ne samo da zna skuhati ručak nego se okušao i u spravljanju kolača, a rado ispeče jednu od svojih omiljenih poslastica – tortu od sira!

VIDEO: Tko je tajanstvena supruga omiljenog voditelja? Upoznali su se na HRT-u, a ona izbjegava medije

Ključne riječi

Komentara 6

MO
moroder12
14:36 08.01.2024.

a ja mislio da se pali na Bachovu misu u h-molu, baš čudno...

Avatar Bill Carson
Bill Carson
15:36 08.01.2024.

Nikad čuo tu pjesmu u originalu da bih mogao suditi.

MA
MarkoFind
15:12 08.01.2024.

Bravo Joško u trendu je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije