Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadnji dan adventa

Pogledajte tko je od poznatih sunčani Badnjak proveo na zagrebačkoj špici

Badnjak špica
Foto: Luka Stanzl/PIXELL
1/12
24.12.2014.
u 14:40

Neki su kupovali darove, a neki uživali u blagdanskoj atmosferi koja vlada gradom

Sunčani Badnjak na ulice glavnog grada izmamio je mnoga poznata lica. Neki su Badnji dan iskoristili kao posljednju priliku za kupnju poklona,  dok su drugi bezbrižno uživali u blagdanskoj atmosferi Zagreba

Bivši vaterpolist Dubravko Šimenc prošetao je Bogovićevom ulicom u društvu supruge i djece i pri tome pokazao kako se odlično oporavlja od prometne nesreće u kojoj je nedavno stradao.
Osim Šimenca, u društvu kćeri i supruge uživao je i predsjednik HSLS-a Darinko Kosor.

Modna stručnjakinja Tihana Harapin Zalepugin prošetala se gradom ruku pod ruku sa suprugom Sašom, dok je odlično raspoložena glumica Jelena Veljača bila bez pratnje.

Fotoobjektiv nije zaobišao ni mladog nogometaša Tina Jedvaja koji se (ne)spretno skrivao od fotografa.

>>Poznati na špici za Badnjak: Padali poljupci i čestitke

>>Pogledajte tko je sve uživao na suncu na zagrebačkoj špici

Komentara 6

Avatar nula
nula
16:22 24.12.2014.

Sminkerica bez suncanih ocala , odmah u Remetinec.

PR
pricalica
15:35 25.12.2014.

Badnjak se provodi kod kuće a ne na špici. Umišljni snobovi!

Avatar reference
reference
15:57 24.12.2014.

Super, jesam ljubomoran, a ja jadnik samo proseto Londonom.Jutros odvezo kcer u shopping pa prvo pijucko kavicu u Cafe Rouge-u i Costa, onda udario regularnu straftu... krenuo setnjom po Bond Stritu, onda Oxford St. pa udjem u Selfirdges, onda doo Marble Arch-a pa se onda spustih niz Park Lane. Odprilike na pola Park Lane-a predjoh preko ulice u Hyde Park i pravac prema Harrodsu. Na drugom katu ima dobar Libanonski restoran!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije