Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo luksuz!

Pogledajte što su Maja Šuput i Nenad poklonili sinčiću za rođendan! Divovski poklon ne može stati u avion

Foto: Instagram, Zara
1/20
18.03.2024.
u 19:00

Nenad Tatarinov za treći rođendan sinčića Blooma na igri na sreću osvojio je ogromnu plišanu igračku te mu je poklonio.

Sinčić popularne domaće pjevačice Maje Šuput i njezina supruge Nenada Tatarinova, Bloom Tatarinov u dalekom je Dubaiju proslavio svoj veliki treći rođendan. Njegovi su ga roditelji odlučili razveseliti rođendanom iz snova, o kojemu baš svako dijete sanja. Prošle je nedjelje proslavio rođendan, a Maja je na društvenoj mreži Instagram podijelila zanimljive isječke s njihova egzotičnog putovanja. Ovaj put pjevačica je podijelila snimku u kojoj Nenad pokušava osvojiti plišanu igračku za svog mališana. Naime, Nenad je  uspješno srušio šest srebrnih limenki i tako osvojio plišanu brokulu za Blooma. 

Cijeli događaj razveselio je mališana koji je oduševljeno prigrlio novu igračku poprilične veličine, a Maja je ubrzo otkrila što je najviše muči. - Pa je l' se netko pita kako ću s tim u avion? - napisala je. Podsjetimo, Maja je na svom Instagram profilu pokazala kako je Bloom proveo rođendan i tako oduševila svoje obožavatelje. Naime, mališana su u krevetu dočekali baloni, slastice u krevetu i iznenađenje. Nakon doručka, obitelj se zaputila na plažu gdje su nastavili s rođendanskim aktivnostima. U restoranu na plaži, roditelji su svog mezimca odlučili iznenaditi slavljeničkom 'tortom' i otpjevali mu rođendansku pjesmu.

 

1/3

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/50

 

Nakon pjesme, uslijedio je pljesak a zatim je došao trenutak da Bloom zaželi rođendansku želju. Kada je došao trenutak da puše svjećice, našao u problemu. Naime, Bloom je više puta pokušao otpuhati plamen, no to mu nije pošlo za rukom. Nakon par neuspjelih pokušaja, pomogli su mu roditelji, nakon čega su svi nastavili s rođendanskim slavljem.

 

 

VIDEO: Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura: 'Kupio sam ih na sniženju'

Komentara 1

LJ
Ljeto2023
20:14 18.03.2024.

Ken, Barbi i mali Svemirko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije