Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravko Čolić

Pogledajte što nam je otkrio legendarni pjevač kojeg žene obožavaju već 50 g.

Zdravko Čolić
Foto: Aleksandar Kerekes-Keky
1/8
11.10.2018.
u 20:00

Glazbenik će 20. listopada u Areni Zagreb održati koncert u sklopu turneje "Ono malo sreće". Isti naziv nosi i njegov petnaesti album kojeg promovira u sklopu ove turneje.

Karizmatičan, jednostavan, zgodan, pametan i šarmantan, Zdravko Čolić punio je stadione, albume prodavao u stotinama tisuća primjeraka, stvorio hitove koji se zdušno pjevaju i danas.

Popularni glazbenik, iza kojeg je 50 godina karijere i kojeg žene obožavaju kao i prvog dan akrijere,  20. listopada nastupa u Areni Zagreb gdje će promovirati svoj petnaesti album "Ono malo sreće".

Sve o novom albumu, periodu u kojem je postao biznismen, kako ga je Goran Bregović vratio u glazbu nakon epizode s biznisom sa strojevima, što je njegov eliksir mladosti i još mnogo toga ispričao je našoj novinarki Maji Car.

Ključne riječi

Komentara 9

SO
Sos
21:19 11.10.2018.

Jugoslovensko smece

OL
Oliva01
21:41 11.10.2018.

Za mene ne pjeva više od 20 god., a neće niti na daje. Delete.

GV
golub Vaso
23:58 11.10.2018.

derpe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije