Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivan dar

Pogledajte što je Boris Rogoznica darovao sinu za rođendan: S Doris Pinčić ima dvoje djece

Boris Rogoznica
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/38
13.02.2024.
u 06:00

Glazbenik Boris Rogoznica koji iza sebe ima brak s voditeljicom Doris Pinčić, na društvenoj je mreži čestitao rođendan njihovu desetogodišnjem sinu Donatu i otkrio što mu je darovao.

Glazbenik Boris Rogoznica i bivši suprug popularne HRT-ove voditeljice Doris Pinčić Guberović na društvenoj mreži Instagram čestitao je deseti rođendan sinu Donatu i otkrio što mu je kupio za njegov veliki i sretni dan.

"Danas je jednom 'malom' dječaku deset godina otkako udiše ovozemaljski zrak... Pošto djecu javno ne objavljujemo... 'Najsvetije čuvaj najbolje!" napisao je u emotivnoj objavi Boris Rogoznica uz fotografiju knjige „Tesla biografija“ te je sinu napisao i posvetu u knjizi.

"Za mog malog genijalca. Neka te u životu inspiriraju veliki ljudi i genijalni umovi. Sretnih ti prvih deset. Najbolji tata na svijetu", napisao je Boris svojem sinčiću Donatu posvetu u knjizi. 

VEZANI ČLANCI: 

U nastavku je objavio i pjesmu koju je napisao i posvetio sinčiću za njegov peti rođendan.

„Hvala ti Bože na dječaku, Koliko bi samo proklet bio, Kad ti ne bih zahvalio, Da sam prosto ravnodušan, Osto' bih ti Bože dužan, Jer dao si nam dar sa neba, Po tom smo mu ime dali, Sve je ono sto nam treba, Bez čeg' više ne bih znali, Gdje bi bio da te nema, Zapitam se svakodnevno, Pet mi zima činiš lakim, A mene ponosnim i jakim, Jer tek uz tebe shvatio sam, To što prije nisam znao, Da ti treba srce novo, S osmijehom bi svoje dao, Kad se dan približi kraju, I oke sklope se u mraku, Kažem nekom tamo gore, Hvala ti Bože na dječaku“, glasi pjesma koju je napisao Boris Rogoznica i posvetio je sinu kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Doris Pinčić Guberović, a koja je nedavno okrenula novu stranicu u životu te se skrasila s Davorom Guberovićem, s kojim je nedavno i dobila kći kojoj su navodno, kako su domaći mediji naveli, dali ime Divna. 

Boris Rogoznica
1/11

Podsjetimo, Boris Rogoznica u braku je s Doris dobio dvoje djece, sina Donata i kći Gitu. Bivši supružnici Boris i Doris okrenuli su nove stranice u svojim životima te je svatko krenuo svojim putem. Boris je tako nedavno objavio da boravi u Norveškoj, točnije u Oslu. Ondje već dugi niz godina živi njegova sestra Marina koja se bavi snimanjem reklama.

"Kraljevska obitelj ispred kraljevske palače", napisao je uz njihovu zajedničku fotografiju kako poziraju na snijegu uz tamošnju palaču. 

VIDEO: Strastveni poljubac o kojem bruji cijeli svijet: Taylor Swift i Travis oduševili obožavatelje

Komentara 16

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
07:04 13.02.2024.

I to u javnost, bravo za ljigavost.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
07:44 13.02.2024.

Djeci upropastio život!

MO
morpheous
13:03 13.02.2024.

Blago Doris da ga se riješila lik je seljačina oduvijek. A za prevariti Doris sa Aleksandrom Ognjenom stvarno moraš biti jazavac. Da je barem okinuo neku zgodnu žensku sa estrade a ne ovu, prestrašno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije