Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hotel nacional

Pogledajte spot Dina Merlina za pjesmu Sunce

Dino Merlin
Screenshot
01.10.2014.
u 12:30

Koncert na Bundekfestu u petak, 3. listopada

Pjesma "Sunce" treći je singl s novog albuma Dina Merlina "Hotel Nacional".

Glazbu, tekst i aranžman napravio je sam Merlin, dok su u produkciji pjesme sudjelovali velikani europske i svjetske glazbene scene - Amerikanac Richard Niles (Paul McCartney, Ray Charles, Tina Turner, Cher) i Šveđanin Gunnar Norden (Lisa Ekdahl, Viktoria Tolstoy).

Pjesma je snimana u studijima u Sarajevu, Los Angelesu i Stockholmu, dok je video spot sniman u Rock Clubu Marquee u Sarajevu. Scenarij i režiju potpisuje američki redatelj Patrick Marshall koji je surađivao sa sarajevskom ekipom koju su činili Almir Đikoli (direktor fotografije i kamera), Amel Đikoli (asistent kamermana), te Antonio Toni Ilić iz produkcijske kuće Fabrika (montaža).

Pjesma "Sunce" dobila je svoj video spot nakon pjesama "Ruža" i "Školjka" koje su u prethodnom periodu imale preko šest milijuna pregleda na službenom YouTube kanalu Dina Merlina, dok su drugi video i audio sadržaji s albuma "Hotel Nacional" do sada zabilježili gotovo 15 milijuna pregleda.

>>Otvoren Bundekfest! Bandić pokušao upravljati balonom na vrući zrak

>>Dino Merlin: Dobro sam prošao u džungli u kojoj se politički glasuje

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nijeminišta
nijeminišta
14:26 05.10.2014.

"Pogledajte spot Dina Merlina za pjesmu Sunce" - Dina??? ili Dine Merlina? kaže li se "ulica Franja" ili "ulica Franje". malo pismenosti ne bi vam bilo na odmet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije