Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u čast kralja funka

Tata Boris: Dino, Dino, zašto praviš slona od mene

dino dvornik
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/10
12.03.2014.
u 13:45

Redatelj Danijel Tipura premijerno je objavio isječak iz budućeg dokumentarnog filma "Manijak" o pokojnom splitskom glazbeniku Dinu Dvorniku

Sjećam se kada si skakao po svom vlastitom autu i razbijao ga ciglama – kaže Davor Gobac pred televizijskim kamerama Dinu Dvorniku, a ovaj odgovara: Pa kad nije htio krenut.

Isječak je to iz trominutnog trailera budućeg dokumentarnog filma "Manijak" o pokojnom splitskom glazbeniku, kojeg je na svom portalu tipitv.hr danas premijerno objavio redatelj Danijel Tipura. Hrvatski kralj funka preminuo je prije više od pet godina, no njegova glazba i energija kojom je osvajao publiku i prijatelje ipak nije zaboravljena. Sudeći po traileru, zabave i smijeha u dokumentarcu neće nedostajati.

- Kakvo opterećenje? Ja sam to iskoristio koliko god sam mogao! Pa nije svakome otac Boris Dvornik – grmio je Dino odgovarajući na pitanje predstavlja li mu opterećenje u životu to što je sin velikoga glumca.

U svom je stilu hrvatski kralj funka odgovorio i na upit kada će biti sretan dan, odnosno kada očekuje bebu.

- Pa trebalo bi za Božić, da uskrsne kao Isus! U traileru se pojavljuje i Dinov otac Boris, koji najprije kaže kako je njegov sin uvijek više volio ulicu nego kuću i školu, a onda za govornicom pred oduševljenom publikom pita "Dino, Dino, zašto praviš slona od mene?".

U dinamičnom spotu o Dinu govore i popularni glazbenici Rajko Dujmić, Nina Badrić te Marijan Ban, koji za kolegu kaže kako se "pretvorija u majmuna", te ga imitira skačući i držeći se za glavu.

- Želim pokazati Dinovu drugu stranu. Drugačiju od one glazbene u kojoj se dokazao kao inovator, daleko ispred svojeg vremena – rekao je redatelj Tipura.

Ogorčen što niti jedan redatelj sponzor ne želi financirati projekt, pravdajući se time što "ne žele svoj proizvod vezati uz nekoga tko ima narkomansku prošlost", Tipura ipak nije odustao od svoje ideje.

- Dinovi fanovi nas zovu i nude financijsku pomoć. Dobili novce ili ne, mi ćemo dati 200 posto svojih mogućnosti i završiti film – kategoričan je Tipura.

 

Komentara 4

BI
billynik
15:08 12.03.2014.

To me je stvarno zabrinulo što je izvjesna gođ. Dvornik pobjesnjela. Neću moći spavati.

DU
Deleted user
16:15 12.03.2014.

koje konstantno žicanje love.......jadno.

MI
Milkica
15:10 12.03.2014.

Kakve naslov ima veze s člankom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije