Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"MUŠKI SVIJET"

Pogledajte novi videospot zagrebačkih rokera Malehookers

malehookers
Miroslav Šantek/Pixsell
13.04.2010.
u 11:20

Singl "Bolje da ovdje ostanemo sami" priča je s ceste koja iskreno progovara o proživljenoj situaciji čvrstog, beskompromisnog zvuka rock'n'rolla, uvjerljive i moćne svirke, pijevnog i zaraznog refrena zapakiranog u svjetsku produkciju.

Nakon velikog uspjeha sa singlom "Zagrebačko zlo" koji je gotovo četiri mjeseca "harao" domaćim radijskim i TV eterom, jedini istinski domaći rock'n'roll band Malehookers predstavlja svoju drugu pjesmu s „povratničkog“ albuma "Muški svijet". Riječ je o izdanju koje je ubrzo nakon svog izlaska naišlo na sjajne kritike eminentnih hrvatskih glazbenih znalaca te se našao i među najzapaženijim prošlogodišnjim izdanjima domaće produkcije.

Singl "Bolje da ovdje ostanemo sami" priča je s ceste koja iskreno progovara o proživljenoj situaciji, čvrstog, beskompromisnog zvuka rock'n'rolla, uvjerljive i moćne svirke, pijevnog i zaraznog refrena zapakiranog u svjetsku produkciju. Za novu pjesmu snimljen je i videospot u režiji Coste Ipse koji će se uskoro moći vidjeti na domaćim televizijama.

"…Muški svijet odiše dobrotom (kvalitete) da ne znate koju biste kritiku predbacili. Nakon jednog preslušavanja apsoštruktno ostanete speečless. A i nekada je suvišno trošiti riječi kada pjevač apsolutno sve kaže o svim stereotipima koji se tiču lijepih i umjetnih žena te frajera koji orbitiraju oko lijepih cvjetova." (Terapija.net)

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije