Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
indira levak

Pogledajte novi spot naše poznate pjevačice

Foto: Nelč Pavletić/PIXSELL
1/2
21.12.2018.
u 11:02

Indira se u spotu poigrala zanimljivim stajlingom koji je osmislio Penna Atelier, a perikama nas vratila u neka prošla vremena iz kojih posebno pamtimo Indiru kao dugokosu crnku, što je mnoge fanove najviše razveselilo i probudilo nostalgiju

Pjevačica Indira Levak na najbolji mogući način privodi kraju ovu uspješnu godinu.

Uz mnogobrojne koncerte i projekte u kojima sudjeluje, stigla je snimiti i spot za pjesmu „Nisam spavala“. Riječ je o pjesmi za koju glazbu, aranžman i produkciju potpisuje Branimir Mihaljević, tekst naravno Indira, a po odabiru njezinih fanova postala je šesti singl s albuma Valkira.

Spot je sniman u Novom Sadu zahvaljujući Video Bar Media produkciji, uigranom timu koji čini Stefan Dikić i Nikola Stojadinović, a koji je predvodio Filip Belan koji je glavni organizator ove odlične regionalne suradnje.

Indira se u spotu poigrala zanimljivim stajlingom koji je osmislio Penna Atelier, a perikama nas vratila u neka prošla vremena iz kojih posebno pamtimo Indiru kao dugokosu crnku, što je mnoge fanove najviše razveselilo i probudilo nostalgiju.

-Budući da zaista već danima ne spavam zbog brojnih nastupa i putovanja od mjesta do mjesta, ova pjesma je zapravo autobiografska, a u spotu smo pokazali kako izgledaju ženska druženja koja ne mogu proći bez grljenja plišanih medeka!- kroz smijeh je ispričala Indira.

Pogledajte Semiotiku s Indirom: 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
21:23 22.12.2018.

indira..nekada dance carica,danas elektro cajkica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije