Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prima komplimente

Indira Levak pokazala tip top liniju u kupaćem kostimu

Indira Levak
Foto: Promo
1/7
06.07.2018.
u 15:49

Pjevačica redovito vježba tijekom cijele godine, a treninge joj je osmislio suprug Miroslav, bivši prvak u bodybuildingu

Predah između nastupa Indira Levak iskoristila je za odmor na moru i na Instagramu je objavila fotografiju u kupaćem kostimu.

Tip top linija, komentirali su obožavatelji fotografiju, a da je Indira u formi ne čudi nas.

 

 

💙💙💙💙 #odmor #kaftan @kriedesign #summer #summertime #životjesada

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

 

Osim energičnih koncerata na kojima neumorno skače po pozornici za njenu liniju zaslužni su i redoviti treninzi i plan vježbanja koje joj je osmislio suprug Miroslav, bivši prvak u bodybuildingu.

Slavonka ne skriva da voli uživati u dobrim zalogajima svog kraja, ali svaku kaloriju viška istopi u teretani. Energična Indira kada ne nastupa bavi se dizajnom najmeštaja. 

Indira Levak
1/8
Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:06 06.07.2018.

Energicna Indira kada ne nastupa, bavi se dizanjem namjestaja.

VJ
Vl jedi govna
08:35 07.07.2018.

Nije baš tip top, više je tip tenk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije