Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi hit

Pogledajte novi spot grupe Vatra za single Saturn

Vatra Saturn
Foto: screenshot/youtube
1/3
16.09.2014.
u 12:13

Iako "Tango" i dalje vlada domaćim radijskim eterom, "Saturn" će, sigurni su u Vatri, biti odličan uvod u nadolazeći slavljenički koncert u Tvornici kulture, zakazan za 17.10.2014.

Jedanaesti zajednički videospot snimila je Vatra s redateljem Filipom Filkovićem Philtzem.

"Saturn" je sniman dva dana na zanimljivoj sceni virovitičkog kazališta, a broj dana samog snimanja poklapa se s dužinom postavljanja scenografije.

– Spot za “Saturn” nastavlja posljednju seriju priča koje se vežu uz najnoviji Vatrin album. Naime, nakon spota za “Tango” i dalje smo u tom univerzumu u kojem je sve moguće. Jednako kao i s ranijim spotovima koji su svi bili vezani u mini trilogije (pr. “Eskim, “Svjetla i Sirene” i “Dva Akrobata”, zatim “Tremolo”, “Ima li Budnih” i “Limunova Kora”) i ova nova serija spotova ima tu tendenciju trilogije, a možda i kvadrilogije ili pentalogije, ne znamo još.

Dramatični element u ovom spotu je upravo taj Saturn i sve što se odvija oko njega.

Kompletnu radnju smjestio sam na taj čaroban set na kojem je svašta moguće. Uz duplu ekspoziciju koju smo koristili za element poveznice između dvoje ljudi, zapravo smo stvorili to metaforično i prividno mentalno stanje u vezi između dvije osobe i naglasili neke situacije koje se ponekad mogu izroditi u komunikaciji. Spot za “Saturn” predstavio je niz raznolikih detalja koje fanovi ponovno mogu istraživati – objasnio je Filip Filković Philatzredatelj spota – 11. po redu za Vatru.

Grupa Vatra nominirana je za ovogodišnji MTV Best Adria Act. Glasanje za Best Adria Act kreće 16. rujna i traje do 21.listopada u ponoć, a pobjednik će prisustvovati svečanosti dodjele MTV Europe Music Awards nagrade koja će se održat u dvorani The Hydro u Glasgowu u nedjelju, 9. studenog.

Iako "Tango" i dalje vlada domaćim radijskim eterom, "Saturn" će, sigurni su u Vatri, biti odličan uvod u nadolazeći slavljenički koncert u Tvornici kulture, zakazan za 17.10.2014.

Vatra – nadolazeći koncerti:

16.09. Rovinj / Trg M.Tita

11.10. Prelog / Forum

17.10. Zagreb / Tvornica kulture

25.10. Ravna Gora / Dom kulture

28.11. Delnice / Satir 26.12. Čakovec / Arcus

>>Vatra: Prijatelji se uvijek čude koliko lijepih žena dolazi na naše koncerte

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar best vocal
best vocal
12:30 16.09.2014.

Odličan bend, i u zadnje vrijeme bacaju odlične stvari, samo tako treba....

Avatar Piruška
Piruška
15:40 16.09.2014.

Grupa koja je Denikenu i Gonzi tutnula 50 000 evra a da nije prodala jednu kartu za koncert u prvih 5 godina postojanja ! Od kud Dečaku toliko para?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije