Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strastveno

Kristina Vukas objavila koreografiju plesačica za pjesmu na engleskom 'Tease'

kristina
Foto: Danijel Galić
1/4
06.03.2017.
u 16:12

Bacite pogled na ove super plesače koji su snimili koreografiju na moj sing. Prezahvalna sam što su uživali u glazbi koju smo stvorili, poručila je Kristina obožavateljima na Facebooku.

Kristina Vukas u listopadu je objavila prvi singl na engleskom jeziku. Pjesma “Tease” je snimila za američku izdavačku kuću Para music i njome planira osvojiti svjetske top - liste.

Preko Facebooka Kristina je upoznala Coreyja Stanforda, direktora Para Musica koji je bio oduševljen što pjesme naše pjevačice imaju preko milijun pregleda na YouTubeu, a svidjelo mu se i što Kristina odlično govori engleski.

Ljetos je Kristina u Americi snimila pjesmu koju je producirao Jazzfeezy, producent koji je surađivao sa zvijezdama poput Nicki Minaj, Lil Waynea i drugih. Pjevačica je danas objavila i video u kojem sestre blizanke Julia i Sarah Reindl pleše na koreografiju koju je osmislio Dave Dam na Kristininu novu pjesmu "Tease".  

- Hey, bacite pogled na ove super plesače koji su snimili koreografiju na moj "američki singl" (kako bi novinari rekli). Prezahvalna sam što su uživali u glazbi koju smo stvorili. Sva plesna videa svojih pjesama ću ubuduće objavljivati jer je ples veliki dio moje strasti prema glazbi. A vi bacite komentar na video kad ga pogledate. Najbolje komentare nagrađujemo upravo ovim singlom - napisala je Kristina na svom Facebooku. 

>>Hrvatska pjevačica osvaja američke top liste

>>'Proročica Lidija' uvjerena u pobjedu, Nives Celzijus ima vruću poruku za Ronalda

Komentara 2

DU
Deleted user
17:06 06.03.2017.

10 sekundi mi je bilo potrebno da ovo prenemaganje izbrisem iz memorije....

PU
purger58
12:14 07.03.2017.

Bolje bi joj isla ona stara pjesma koja ide ovako nekako ja legla ,hoce li neko da me pegla!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije