Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s 31% glasova

Kristina napustila Big Brother kuću: 'Ja sam odgojena i obrazovana'

Marijana Batinić i Kristina Vukas
Foto: Promo
1/6
20.05.2016.
u 22:54

„Ines mora svaki dan kuhati ručak za sve stanare bez ičije pomoći! Ajme umrijet će od gladi!“, kroz smjeh je kazala Kristina

Kristina Vukas je sa 31% glasova izbačena iz Big Brother kuće, a Big Brother studio posjetili su bivši stanari najpoznatije kuće – Marko Grubnić, Ivan Mitrović Mrkvica, Tamara Posavčić i Katja Usenik.

Kristina je odluku podnijela sa smiješkom na licu, a nakon što se pozdravila sa stanarima, u studiju ju je dočekala Marijana Batinić.

„Ne znam što je izlazilo van, ali mislim da su svi očekivali kaos, a ja sam odgojena i obrazovana“, kroz smijeh je komentirala svoj boravak u Kući  Kristina.

„Nisi se uspjela nametnuti ni u trokutiću između tebe, Ines i Fabia?“, bocnula ju je Marijana, ali iako joj je prilog koji su joj pustili izmamio osmjeh na lice, Kristina je ostala pri svom:

„Lako se sve izvuče iz konteksta. Neka njih dvoje, ja sam htjela biti po strani. Sa svima dobra, ni sa kim pretjerano bliska“, zaključila je. Otrovnu strelicu je ispalila prema Ines:

„Ines mora svaki dan kuhati ručak za sve stanare bez ičije pomoći! Ajme umrijet će od gladi!“, kroz smijeh je kazala Kristina.

Mrkvica, koji je u Big Brother kući boravio na Tajlandu, komentirao je stanarku koju najbolje poznaje.

„Ukratko, Rina je Rina. Na Tajlandu je više pričala na engleskom nego što to sad radi. To je ona, ako nije po njezinom reagirat će. Dosljedna je svom karakteru“, kazao je.

„Ima li šanse da pronađe drugu mrkvicu u Kući?“, pitala ga je Marijana.

„Treba znati kako s Rinom. Ja sam očito pogodio formulu“, dodao je Mrkvica aludirajući na njihov prisan odnos i ljubav prema jacuzziju.

U studio je stigla i Tamara Posavčić koja je morala objasniti što to izvodi naslikavajući se s Marininim dečkom.

„Mi smo prijatelji. Mislim da je dovoljno zreo da zna koja je odluka najbolja za njega. Na Marinino pismo je bio hladan. Nikad se ne zna što će biti. A Rina mi je top, iako nas dvije ne bi bile dobra kombinacija u Kući. Jurica pak nije s ove planete i ne pripada u Kuću nikako. A ja…smatram da sam preinteligentna za uvjete u Big Brother kući“, zaključila je Tamara.

I Katji su se već polako slegli dojmovi, a komentirala je i to što ju je Marina molila da nazove njezinog dečka Sašu i objasni mu sve.

„Trebala sam mu objasniti da ga Marina i dalje čeka, no kad sam vidjela sve nisam imala puno za objašnjavat. Mislim da tu baš nade nema više“, kazala je. Marijana je, uz Ivana, Tamaru i Katju, u studiju „pronašla“ i Marka Grubnića koji ju je na brzinu odveo u Afriku.

„Napokon su zbog mene pljuštale nagrade kad god bi me našli. Inače gledam BB i strepio sam da Rina ne ispadne van. Volim kad netko ima gard i da postrojava ekipu. No iako sam bio u BB kući, sad sam se previše razmazio da bi se ograničio u četiri zida. Bio bi to veliki problem za mene“, kazao je Marko.

>> Emotivna Marina piše bivšem zaručniku: 'Nadam se da mi ništa ne zamjeraš, jedva čekam da te ugledam i zagrlim'

>> Ines u suzama: Fabio ima dječačke spike, sorry za sve, zovem čim izađem!

Komentara 12

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
08:45 21.05.2016.

čMarko Grubnić(modni Sračak) ...jel to dečko od Ivice Mudrinića ?

ER
Erick
11:04 21.05.2016.

Odgojena I obrazovana I zavrsila u Big Brother kuci. Koliko odgoja I obrazovanja je potrebno za to?

LU
Lujo123
09:24 21.05.2016.

Ne vjerujem da je moguće smisliti primitivniju i štetniju "emisiju". soroš je dostigel svoj vrhunac (dno dna)!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije