Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zauvijek u mislima

Pogledajte kako su Gelo i Spalato na trajektu s putnicima pjevali Oliverove hitove

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/7
30.07.2019.
u 18:29

Nakon koncerta održanog u Veloj Luci u čast Oliveru danas se na trajektu Jadrolinije spontano održala repriza sinoćnjeg koncerta.

Nitko od izvođača na koncertu "Trag u beskraju" posvećenog Oliveru Dragojeviću nije mogao sakriti emocije i suze dok su u ponedjeljak u Veloj Luci pjevali njemu u čast i prisjećali se brojnih zgoda s pjevačem koji nas je napustio prošle godine. 

Karte za ovaj koncert bile su rasprodane u samo desetak minuta, a svi koji kartu nisu uspjeli kupiti gledali su koncert u Veloj Luci
preko videozida.

Danas se pak na trajektu Jadrolinije od Vela Luke do Splita spontano dogodila repriza koncerta i to u izvedbi Ante Gele i  Tedija Spalata.

 

Putnici na trajektu brzo su se pridružili Geli koji je na gitari svirao Oliverove hitove i još jednom dokazali kako Olivera nikad nećemo zaboraviti jer će vječno živjeti u svojim pjesmama. 

Komentara 1

Avatar Arkandjel
Arkandjel
19:00 30.07.2019.

Vjerujem da je koncert bio izvanredan ali to nažalost znaju samo onih 300 odabranih koji su imali privilegiju biti na njemu. Mi ostalih 2000 smrtnika smo se gužvali oko video zida gdje nije bilo zvuka i čitajući s usana izvođačaa nagađali o kojoj pjesmi je riječ. Ogromna organizacijska sramota nad kojom bi sr vjerujem i sam Oliver zgrozio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije