Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirala uzvanike

Pogledajte kako je reality zvijezda na premijeru došla u mrežastoj haljini i bez donjeg rublja

Sundy Carter
Foto: PA/Pixsell
1/4
16.03.2017.
u 10:39

Sundy Carter, zvijezda realityja "Basketball Wives", na premijeru nove sezone ovog showa došla je gola, a preko bradavica je zalijepila traku baš kao što je to nedavno učinila Nicki Minaj

Pjevačica Nicki Minaj pokrenula je novi trend kada se prije nekoliko dana u toplesu pojavila na modnoj reviji Haidera Ackermanna. U prvom redu je sjedila u kratkim hlačicama, a gore je imala kombinaciju koja joj je razotkrivala jednu dojku na kojoj je preko bradavice imala samo ljepljivu traku.

Ovaj outfit očito je bio inspiracija i reality zvijezdi Sundy Carter.

Naime, zvijezda reality showa "Basketball Wives" na premijeru nove sezone ovog realityja došla je gola. Na sebi je imala mrežastu haljinu ili nešto tome slično, ispod nije nosila donje rublje, a preko bradavica je, baš poput Minaj, zalijepila traku.

Uzvanici na premijeri bili su iznenađeni i mnogi su komentirali kako je Carter očito mislila da je tema premijernog tuluma sado-mazo...

Foto: PA/Pixsell

>>Nicki Minaj sve šokirala, na modnoj reviji pokazala grudi

>>Glumica tijekom intervjua uživo slučajno pokazala grudi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:03 16.03.2017.

Glupog li stvorenja, em je debela, em je prosječna, a mrežu bi bolje iskoristila za ribolov😎

JA
jasnaherc777
11:52 16.03.2017.

Ajme nestane slave novca pa ajmo se čakarodit jedino tako se može primjetit nemora se nas stidit ali mama tata brat sestra itd da me gledaju golu užas što reč.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije