Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osramotila se

Glumica tijekom intervjua uživo slučajno pokazala grudi

Virginia Gallardo
Foto: Youtube Screenshot
1/4
17.02.2017.
u 09:24

Argentinska glumica Virginia Gallardo tijekom razgovora s voditeljicom Florom Vignom slučajno je pokazala grudi. Naime, dok je popravljala kosu, podigao joj se top

Argentinsku glumicu Virginiju Gallardo intervjuirala je voditeljica Flor Vigna u svojoj emisiji, a intervju je ubrzo postao hit na YouTubeu. Nije do toga došlo zbog tema o kojima su glumica i voditeljica raspravljale, nego zbog nezgode koja se dogodila tijekom intervjua.

Naime, glumica je na sebi imala top ispod kojeg nije nosila grudnjak i svaki put kad je podigla ruke da popravi kosu ili sunčane naočale, pokazala je i grudi.

Kako je video išao uživo na Facebooku, gledatelji su je upozorili. Kada je 29-godišnja Virginia pročitala komentare, počela se panično ispričavati: "Oprostite, oprostite. Užas, koja je ovo sramota!"  Zacrvenjela se od srama.

Bez obzira na ovu neugodnost, intervju se nastavio i na YouTubeu ga je pogledalo 17.000 ljudi.

 

 

 

 

 

>>Charlie Sheen podijelio video u kojem Dino Jelusić gleda u grudi Sanje Doležal

>>Playboy priznao pogrešku: Vraćamo golišave fotografije, golotinja je normalna!​

Komentara 28

Avatar KIopp
KIopp
10:38 17.02.2017.

Obično se kad je tako neki dugačak video stavi točna minuta i sekunda tog ključnog trenutka, da ne moramo bezveze gledat cijeli video.

NI
Nini istrijan
11:54 17.02.2017.

Kako se osramotila kad VL barem nekiliko puta dnevno donosi razne napise i fotografije golih grudi i izazovnih guza !Malo mi to sve lici na licimjernost!

SC
schwertransport
10:07 17.02.2017.

Da vidi se da je slucajno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije