Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do kasno u noć

Pogledajte kako je proteklo svadbeno slavlje Tonyja i Dubravke

Goran Ferbežar/PIXSELL
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/17
31.01.2014.
u 13:24

Slavlje je počelo uz poznatu pjesmu "Ovo je moja kuća, živio sam tu" i potrajalo do duboko u noć

Uz uobičajeni glamur domaćih zvijezda, što podrazumijeva vožnju golemim bijelim Hummerom, Dubravka Dujak i Tony Cetinski sinoć su, nakon vjenčanja u Las Vegasu, u vinkovačkom hotelu Admiral uz tamburaše proslavili sklapanje braka.

Slavlje je počelo uz poznatu pjesmu "Ovo je moja kuća, živio sam tu" i potrajalo do duboko u noć.

U dvorani je bilo stotinjak uzvanika, ali najavljena zvijezda večeri – Severina nije se pojavila jer se ozlijedila, objasnio je Tony. Nastupit će na zagrebačkoj fešti jer i tamo će upravo vjenčani par Cetinski proslaviti jedan od najradosnijih dana u životu.

– Ovo mi je u Vinkovcima nekako najprirodnije, što ne znači da i ono treće slavlje za nekoliko dana u Zagrebu uz moj sastav neće biti isto tako lijepo. Severina nije mogla doći u Vinkovce jer je ozlijedila prednji križni ligament, no u Zagrebu će biti s nama – rekao je Tony koji je s Vinkovčankom Dubravkom, magistricom ekonomije i PR stručnjakinjom, bio u vezi osam mjeseci prije nego što su odlučili stati na ludi kamen.

Kako je proteklo svadbeno slavlje, provjerite u fotogaleriji.

>> Evo što doista Tony Cetinski radi na Havajima usred zime

Komentara 8

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
13:50 31.01.2014.

Sinoć sam ga slušala na televiziji i odgovorno tvrdim, nešto s njim nije uredu. Lik je na drogama ili čemu već, ali uglavnom da riječi nije izgovorio kako treba.

MA
matador007
14:24 31.01.2014.

Povijest nas uči da se prave ljubavi šute,a ne viču na sav glas.Ovi viču već tjedan dana.Za par mjeseci će vikati o razvodu. Ako je to tako velika ljubav,neka im je sa srećom.Ali mislim da ni oni sami u to ne vjeruju.

AM
ameris
14:26 31.01.2014.

Prestanite više o tom vjenčanju ! Čovjek je ostavio već dvije žene sa djecom i pretstavlja dno moralnosti.Ostaviti će i ovu naivnu Slavonku .Čime on uopče zaslužuje pozornost VL ? Svojim revanjem ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije