Naslovnica Showbiz Estrada

Pogledajte kako je Jelena Rozga izgledala prije 20 godina

Na prvo ozbiljnije glazbeno natjecanje Jelena Rozga prijavila se sa 17 godina. Tada je, za razliku od danas, publiku osvajala samo glasom.
23. siječnja 2015. u 13:40 5 komentara 25419 prikaza
Jelena Rozga
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/3

Jelena Rozga danas slovi za jednu od najseksipilnijih pjevačica domaće estrade. Ipak prije 20 godina kada je se tek probijala na glazbenu scenu bila je sasvim obična djevojka čemu svjedoči i snimka stara 20 godina koja je osvanula na YouTubeu.

Na jednom od svojih prvih glazbenih natjecanja 'Zvuci Jadrana' Jelena je osvojila nagradu za najbolju interpretaciju otpjevavši pjesmu grupe Magazin 'Ti si želja mog života'.

Za razliku od danas, publiku je tada osvajala samo svojim glasnom. Zaštitni znak bila joj je duga plava kosa, a osim kose u potpunosti se promijenio i Jelenin stil odijevanja.

Kako je Rozga izgledala (i pjevala) prije 20 godina otkrijte u videu!

>>Ovako je Lidija Bačić izgledala sa 15 godina

>>Poput tsunamija, evo kako će vas pomesti atraktivna Jelena Rozga

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • samoborka:

  Točnije bi bilo napisati;" evo kako je Rozga izgledala prije 20 godina dok je još bila prenezanimljiva novinarima da posvete vremena za fotošopiranje njenih fotografija za razliku od danas".

 • Avatar blustar
  blustar:

  Nakon sramnog intervjua u jutarnjem ponosno izjavljujem da za mene više ne postoji Jelena R.

 • andre.pisacic.7:

  Kao "Divota od Rozge"? Stavili ste snimku,koju nitko nemoze vidjeti,da se nebi vidila ljepota ovoga kostura "Zenskog" uzas Boziji!!!!