Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavi dvije godine

Pogledajte kako je Ibrica Jusić proslavio rođendan svoje Simbe, torta koju joj je napravio je preslatka

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/9
09.02.2022.
u 21:00

Za taj poseban rođendan glazbenik je Simbi priredio veliko iznenađenje i napravio tortu punu njezinih najdražih poslastica

Istog dana kad mu je uginuo voljeni belgijski ovčar Bond u travnju 2020. godine, Ibrica Jusić (77) u naručje je uzeo drugog psa, akita inu imena Simba koja slavi dvije godine. Za taj poseban rođendan glazbenik je Simbi priredio veliko iznenađenje i napravio tortu punu njezinih najdražih poslastica. Uz poslastice položio je i jednu crvenu ružu, a na tortu je stavio i broj 2.

Foto: Privatna arhiva

Slavlju su prisustvovale i njegove dvije mace koje su razdragano gledale kakvu to poslasticu dobiva Simba. 

Foto: Privatna arhiva

Dvogodišnja akita Simba odmah je postala njegov najvjerniji prijatelj, a Simba je i vrlo brzo krenula stopama Bonda i počela ga pratiti na nastupe. Njezina javna premijera bila je 2020. godine na finalnoj večeri Splitskog festivala.

– Dragi Bog mi je jednoga uzeo, a drugoga poslao… Simbu sam nabavio odmah nakon što je Bond otišao, ona liječi moju tugu za njim -  rekao nam je Ibrica u intervjuu iste godine.  Bond i Ibrica bili su zajedno 11 godina, odradili su zajedno tisuće koncerata. Posljednji je bio za Dan žena u Herceg-Novom, obojica su se nadali još ponekoj zajedničkoj turneji.

Kao što je Simba u glazbenikov život ušla nakon Bondove smrti, tako je i Bond ušao u ovu avanturu nakon što je uginuo njegov “prethodnik” Arčibald. Legendarnog Arčija, škotskog ovčara koji je s njim proveo 15 i pol godina, pokopao je između dva bora na Srđu, da ga može vidjeti i s mora i s kopna.

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije