Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blistala od sreće

Pogledajte fotografije sa svadbe Lane Banely

Lana Banely svadba (1)
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/10
10.07.2013.
u 09:40

Lana Banely i Andy Bara vjenčali su se prošle subote u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici.

Lana Banely i Andy Bara vjenčali su se prošle subote u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici, a o ceremoniji nisu rekli ni riječi. Nogometni menadžer izjavio je tek kratko za Story da ih pravo vjenčanje očekuje tek za godinu dana. Lijepa mladenka blistala je u haljini koja je podsjećala na indijski sari.

– Našu smo vezu okrunili brakom samo u pratnji roditelja i kumova. Pravo nas vjenčanje čeka tek za godinu dana, kad ćemo uživati u društvu brojnih prijatelja i prirediti slavlje kakvo dolikuje tako važnoj životnoj odluci. Ja čekam crkveni razvod od bivše supruge Anite, koji je već u postupku, a potom krećemo u realizaciju naših planova. Ništa nije bilo na brzinu ili neplanirano, kako ste pomislili, sve se događa onako kako želimo, izjavio je Bara o svom braku s novinarkom Lanom Banely. Par je nakratko prekinuo ranije ove godine, no ubrzo nakon što su obnovili vezu odlučili su se na svadbu.

>>Voditeljica Lana Banely udala se za menadžera Andyja Baru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije