Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga podignuta

Poginuo slavni pjevač: Htio je što prije stići na proslavu rođendana svoje djevojke

Foto: Instagram
1/4
29.05.2019.
u 13:47

Ovaj 28-godišnjak završio je nastup u brazilskoj državi Bahiji pa krenuo kući kako bi proslavio rođendan svoje djevojke  Karoline Calheiros.

Brazilski pjevač Gabriel Diniz poginuo je u avionskoj nesreći. Ovaj 28-godišnjak završio je nastup u brazilskoj državi Bahiji pa krenuo kući kako bi proslavio rođendan svoje djevojke Karoline Calheiros. 

Gabriel i njegova dva pilota bili su na pola puta do odredišta kada se avion srušio. Preživjelih nije bilo, a podignuta je i istraga oko nesreće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MEU CASAL É LINDO VIU?! 😍💛

A post shared by Karoline calheiros (@umanjokarol_) on

Diniz je tijekom karijere izdao tri studijska albuma, a njegov hit Jenifer na YouToubeu pregledan je više od 235 milijuna puta.

Među Gabrielovim bliskim prijateljima jest i Robert Firmino, napadač Liverpoola. Odao mu je počast, a prisjetili su ga se brojni fanovi i  neki od 4,7 milijuna pratitelja na Instagramu.

Ključne riječi

Komentara 18

DD
dobar.d
14:41 29.05.2019.

Slavni pjevač? Dobro onda!

DU
Deleted user
15:16 29.05.2019.

To bi bilo otprilike isto kao kad bi brazilski mediji u Brazilu objavljivali bilo kakve vijesti o (uzet ću ime samo kao primjer) slavnom pjevaču Mladenu Grdoviću. I što bi onda brazilski čitatelji mogli reći na takvu vijest?

JP
josip.pivar11
15:20 29.05.2019.

Novinaru, daj se potrudi naći vijest jer ovo to nije. Možda su i piloti slavni i poznati - barem među svojima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije