Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARTY U ŠIBENIKU

Podzemni kompleks pretvorili u atraktivni plesni podij!

Tunel
Foto: Promo
1/4
13.10.2018.
u 14:54

U Tunelu, što je službeno ime obnovljenog kompleksa prostorija i hodnika u podzemlju četvrti Mandalina, uređen je plesni podij s DJ pultom, prostor sa šankom i ugostiteljskom ponudom, chill zona i sve ostalo potrebno za komod publike tijekom noćnog provoda.

Podzemni kompleks u sklopu nekadašnjeg vojnog brodogradilišta u Šibeniku, kojim danas upravlja NCP Grupa, ovog će vikenda po prvi put biti otvoren široj javnosti nakon što je desetljećima bio nedostupan građanima.

U tom atraktivnom prostoru, naime, u subotu gostuje berlinski DJ Baikal koji u Šibeniku nastupa prvi put, a dovode ga lokalni promotori RatCat koji su u posljednjih godinu dana organizirali na desetke sličnih događanja u gradu i promovirali nekoliko zanimljivih novih lokacija na kojima ranije nije bilo publike.

U Tunelu, što je službeno ime obnovljenog kompleksa prostorija i hodnika u podzemlju četvrti Mandalina, uređen je plesni podij s DJ pultom, prostor sa šankom i ugostiteljskom ponudom, chill zona i sve ostalo potrebno za komod publike tijekom noćnog provoda.

S berlinskim izvođačem DJ pult će u tunelima pod tonama zemlje i betona dijeliti dva domaća glazbenika, Bake Junior i Lawrence Klein, a zabava će trajati do ranih jutarnjih sati. Zanimanje publike je golemo jer svi žele zaviriti u prostor koji je desetljećima bio zatvoren za javnost, iako se nalazi uz glavnu cestu kroz četvrt Mandalina gdje je luksuzni hotel i marina za mega jahte.

ovaj najnoviji projekt grupe RatCat, odvija se pod pokroviteljstvom šibenske gradske uprave i lokalnih turističkih zajednica koje su poduprle i njihov nedavni boravak u Parizu na međunarodnoj konferenciji Paris Electric Weeek. Zahvaljujući toj potpori i silnom angažmanu ljudi iz civilnog sektora, melodična elektronička glazba u Šibeniku posljednjih mjeseci ima sve više poklonika i sve više posjetitelja iz cijele Hrvatske, ali i regije, dolazi na partye na atraktivnim šibenskim lokacijama gdje redovito nastupaju svjetski poznati DJ-i poput Tota Chiavette, Pionala, The Driftera, Baikala i mnogi drugi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije