Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeni show

Počela potraga za X factorom! Evo kako je prošla prva epizoda

X factor Adria
Foto: RTL
1/22
23.03.2015.
u 00:05

Rokeri, pop pjevači, reperi, klape – izvođači svih glazbenih pravaca iz cijele regije predstavili su se u svom najboljem izdanju.

Potraga za X faktorom konačno je krenula! Večeras smo na RTL Televiziji gledali prvu epizodu najpopularnijeg glazbenog showa na svijetu.

Rokeri, pop pjevači, reperi, klape – izvođači svih glazbenih pravaca iz cijele regije predstavili su se u svom najboljem izdanju.

Žiri i voditelji s nestrpljenjem su iščekivali početak. Kako bi Massimo rekao - „kocka je bačena!“. Za ovog pjevača jedinstvenog glasa, muzika je hrana, ljubav, život i istina te stoga ne iznenađuje njegov oštar stav i visoki kriteriji u procjeni kandidata.

-Voljeti muziku i baviti se njom, dva su različita svijeta. Nekome tko ima 15 ili više godina, da stane ispred mene i ostalih članova žirija nije lako, bit ću suosjećajan- kaže Massimo ali dodaje da će isto tako lako reći ako bi se kandidat trebao baviti nekim drugim poslom ukoliko procjeni da nije za glazbu.

-Da bi neko bio zviezda, mora imati „ono nešto“. Upravo to i tražimo. Kad čuješ da se prijavilo dvanaest tisuća ljudi, osjećaš se pozvanim da i ti nešto učiniš za to- kaže Tonči.

Aleksandra silno želi pronaći nekog talenta zbog kojeg će joj srce zakucati jače i inspirirati je da napiše najbolju pjesmu. Ona se osvrnula na to da današnji klinci više pažnje obraćaju na produkciju, a manje na melodiju pjesama. Za proslavljenog kantautora Željka Joksimovića pobjednik mora biti neko tko će ga ostaviti bez teksta, netko tko će ga pogoditi ravno u srce.

Različiti glazbeni pravci kojima pripadaju sigurno će utjecati i na oprečna mišljena članova žirija, ali sve to daje draž ovom showu koji će na najljepši način povezati osamnaest milijuna ljudi u cijeloj regiji – pjesmom!

-Odlična je ekipa i dobra energija, žiri je elokventan i mudar- rekao je Joksimović.

Kandidatima neće biti lako pred ovako iskusnim žirijem. Bit će jako dramatično, uzbudljivo i napeto do samog kraja, kako za natjecatelje tako i za gledatelje. Čut ćemo komentare podrške, argumentirane kritike, ali i dobre glasove.

Dio atmosfere prve emisije pogledajte u priloženoj fotogaleriji!

>>Žiriju X Factor Adrie pozlilo od odličnih kandidata!

>>Voditelji X Factora puni hvale jedno za drugo!

Komentara 5

Avatar Coldmachine
Coldmachine
13:08 22.03.2015.

Znaci pocinje jos jedna trash emisija, samo ovaj put poprima vece razmjere, jer cemo gledati dilertatizam iz ostalih "drzava" kao nemamo doviljno nasih... A ovi "kvalitetni" vec postojeci pjevaci nemaju posla nego eto i oni su postali dio ove debilane!

RU
RUS
13:36 22.03.2015.

YU prica se se nastavlja !

Avatar Feniks
Feniks
04:32 23.03.2015.

Smeće od emisije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije