Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Massimo u problemima

Žiriju X Factor Adrie pozlilo od odličnih kandidata!

x factor
Foto: Promo foto National Geographic
1/4
18.03.2015.
u 13:42

Da žiriju 'X Factor Adria' nije nimalo lako odabrati one kandidate koji odlaze u emisije uživo, najbolje dokazuju Massimo, Željko Joksimović i Tonči Huljić.

Poznati pjevači, koji su se na snimanju ovog velikog glazbenog showa sprijateljili, pred sobom imaju teške odluke koje doživljavaju stresno što dokazuje koliki su profesionalci i koliko su kandidati koje su odabrali odlični. Da to nisu samo prazne riječi pokazuje i to da se snimanje moralo zaustaviti na određeno vrijeme jer je Massimu pozlilo od donošenja odluka.

Naime, popularni pjevač nije mogao odlučiti kojih od 14-ero kandidata ispada, a tko ide dalje jer je mjesta u emisijama uživo samo za šestero. Massimo je dobio grupu pjevača starijih od 26 godina, a toliko su mu se svi svidjeli da nije znao koga bi pustio kući!

I Željko je bio u sličnom 'raspoloženju' pa je tako, kako je snimanje odmicalo konstantno radio rošade svojih kandidata dok nije bio zadovoljan rezultatom.

Tonči pak, ima primjedbe vezane uz odabir pjesama kandidata. Poznati splitski glazbenik, naime, od svojih odabranika' traži da pjevaju na svom materinjem jeziku, a ne na engleskom.

Zasigurno će biti zanimljivo gledati koji kandidati su zadali toliko brige i muke žiriju. S toga ne propustite prvu epizodu velikog glazbenog reality showa 'X Factor Adria' već ove nedjelje, 22. ožujka, od 20 sati, na RTL Televiziji.

>>Otkriveno tko će sjediti u žiriju regionalnog 'X Factora'!

>>Tonči Huljić, kao pravi Dalmatinac, vapi da na setu 'ubije oko'

Komentara 5

GO
gogga1011
14:08 18.03.2015.

A koga briga za ovaj jugoslavenski bal vampira?

FA
fakin2012
14:17 18.03.2015.

jugoslavija je propala prije 25 godina, ali nikako da crkne...

BR
Branko102
13:56 18.03.2015.

Tonči pak, ima primjedbe vezane uz odabir pjesama kandidata. Poznati splitski glazbenik, naime, od svojih odabranika' traži da pjevaju na svom materinjem jeziku, a ne na engleskom. -------- -- Bilo bi najbolje da kandidati pjevaju kuruzu od Magazina .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije