Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednik X Factora

Amela Ćurića čeka nastup na Festivalu Exit i izdavanje CD-a

Amel Ćurić
Foto: X Factor Adria
1/6
23.06.2015.
u 13:23

Titulu najboljeg u regionalnom pjevačkom natjecanju ''X Factor Adria'' ponio je Amel Ćurić, natjecatelj iz Bosne i Hercegovine i Massimova ''zlatna karta'', kako ga je jednom prilikom nazvao

Čini se da je cijela Kombank Arena eksplodirala po proglašenju pobjednika! Više od 7000 ljudi, zasuto balonima, uživalo je u posljednjem nastupu pobjednika koji je osim vrijednih nagrada: nastupa na EXIT festivalu, glazbenog izdanja diskografske kuće Menart dobio i novčanu nagradu u iznosu od 20.000 eura. Njemu su se na pozornici pridružili svi finalisti i na najljepši mogući način natjecanje je završeno.

Svi mentori bili su zadovoljni izborom pobjednika. Iako je njezin natjecatelj završio kao drugoplasirani, Aleksandra priznaje da su Bobi i Amel i zaista dvojica najboljih – Kroz ovo je natjecanje prošlo bezbroj fantastičnih i talentiranih ljudi, a u superfinalu su ostala dva najbolja pjevača. Tužna sam jer se Bobi borio kao lav i, iako ima bronhitis i jedva govori, izašao je na scenu i pokazao koliko je jak. Ja sam i dalje tu za svoje kandidate i pjesme ih čekaju – rekla je Aleksandra.

 Massimo je bio presretan zbog pobjede svog kandidata. – Amel je vrlo stabilna osoba koja točno zna što želi i nije imao niti jedan loš nastup. Još od audicije mi je bilo jasno da će dogurati daleko. Bobi mora raditi na tome da pokaže da mu je ugodno na pozornici. Iako je možda pjevački superiorniji, Amel je na bini snalažljiv i pokazuje koliko uživa. Mislim da je to presudilo! – objasnio je Massimo.

>>Amel Ćurić nakon pobjede: Ne želim čekati, želim odmah snimiti album

>>Skladatelji i producenti o pobjedniku 'X Factora': Bez dobre pjesme i skromnosti slava će kratko trajati

Komentara 2

CI
cijela istina 3
13:45 23.06.2015.

to su gluposti....nista od toga

OB
Objektivno...
08:07 27.06.2015.

Jel to ona Amela Čilić s RTL?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije