Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
X Factor Adria

Amel Ćurić nakon pobjede: Ne želim čekati, želim odmah snimiti album

Amel Čurić
Foto: Goran Jakuš/ PIXSELL
1/12
22.06.2015.
u 13:55

"Sjetio sam se kako mi je kliknulo kada smo bili u boot kampu da sam rekao kako ćemo se Bobi i ja naći zagrljeni u finalu ovog showa."

"Ne mogu vjerovati, dva puta sam pobijedio u životu! Iskreno, mislio sam da za mene nema šanse!"

NIje imao ni najmanjeg razloga kriti svoje oduševljenje Amel Ćurić iz Sarajeva koji je nakon sinoćnjeg finala X Factor Adria otišao kao pobjednik.

Drugoplasirani Bobi Mojsovski, koji je u finalu pjevao s bronhitisom, sjedio je uz Amela.

"Sjetio sam se kako mi je kliknulo kada smo bili u boot kampu da sam rekao kako ćemo se Bobi i ja naći zagrljeni u finalu ovog showa."

Šarmantni Amel, koji je s lakoćom osvojio naklonost publike, ali i žirija, rekao je kako će mu trebati nekoliko dana da se slegnu dojmovi. Rekao je kako još ne zna kako će potrošiti osvojenih 20 tisuća eura, ali ovo zna sigurno: Odvest će Bobija na ručak i neće čekati dugo da snimi album. .

"Neću čekati kao neki, godinu, dvije...Želim odmah snimiti album, spotove, odmah se baciti u akciju..."

POBJEDDDDDAAAAAAAA !!!!! POBJEDDDAAA !!!!! POBJEEEDDDDAAAAA !!! PPPPOOOOBBBBJJJEEEDDDAA !!! PPOOOBBBJJJEEEDDDAAAAAAA !!!!

Posted by Amel Ćurić on Sunday, June 21, 2015

 

Amel Ćurić sigurno će danas biti na mnogim playlistama mnogih obožavatelja, a mi ćemo vas "vratiti" u 2012, godinu . Poslušajte kako je obradio pjesmu Sailing Ships...

>>Pobjednik X Factor Adrie je Amel Ćurić!

>>Žao mi je što se u Hrvatskoj slušaju cajke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije