Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi život

Pobjednik Života na vagi ne prestaje šokirati promjenom izgleda

01.01.2019.
u 11:48

Nemojte odbaciti ljude oko sebe, okrenuti im leđa kada su na dnu nemoćni, kada ne vide izlaz, kada su slabi!, kaže Alen Abramović

Pobjednik RTL-ovog showa ''Život na vagi'' Alen Abramović ne prestaje svoje pratitelje oduševljavati promjenom izgleda koju je postigao nakon gubitka kilograma.

Na Instagramu je objavio stare i nove slike na kojima se vidi kroz koliko je golemu transformaciju prošao, a usput je u podužem postu napisao i kakva mu se promjena dogodila u glavi te čestitao Novu Godinu vjernim pratiteljima.

-Kako se ova godina bliži svom kraju, tako i ja zatvaram jedno turbulentno poglavlje svog života. Promjene koje sam doživio u ovoj godini na vanjskom i unutarnjem djelu sebe toliko su rapidne da se moj um i dalje privikava na njih i pokušava se oduprijeti toj silini promjene jer mu je to nešto novo, nešto što mu je van zone komfora. Ja se trudim da ta tranzicija prođe što lakše i bezbolnije. Hvala svakome tko me zapratio na Instagramu i fejsu, hvala na podršci!

Na zlobne komentare se neću osvrtati jer nisu vrijedni niti trunku moje pažnje i refleksija su onoga tko komentira. Pokušat ću još više pričati o svome iskustvu podijeliti neke vrijedne savjete s vama.

Nekad mi se čini da je ovo ŽNV iskustvo bio samo san, a onda se prenem i shvatim da nije, da je itekako stvarno, da su promjene stvarne i da sam ih sam napravio uz pomoć određenih ljudi. Nevjerojatno je kolika snaga čuči u čovjeku, u svakome od nas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alen Abramović (@alenabramovich)

Nekad je ona zakopana i treba poticaj. I zato nemojte odbaciti ljude oko sebe, okrenuti im leđa kada su na dnu nemoćni, kada ne vide izlaz, kada su slabi! Možda baš vas trebaju da im pružite ruku i pomognete im da naprave prvi korak ka boljem, zdravijem i kvalitetnijem životu! Želim vam svima Sretnu i zdravu 2019., poručio je pobjednik emisije.

-Bravo Alene, imaš predivnu dušu i želim ti sve najbolje u novoj godini, -Svaka vam čast gospodine Alene, uzor ste drugima., -Ne znam kako si to uspio, ali bravo, bravo. Sad se možeš baviti i manekenstvom., -Primjer snage uma... Primjer upornosti i ništa drugo nego pozitivno je jedino moguće reći... Ne mogu ni zamisliti što negativno bi se moglo naći u ovolikoj volji, odricanju,pozitivi i želji da se uhvate uzde vlastitog života, ne staju s porukama pozitive Alenovi pratritelji.

Pogledajte video sa Sanjom Žuljevuić i njezinim korisnim savjetima:

Ključne riječi

Komentara 3

EN
endi
13:06 01.01.2019.

upravo o tme je i pisao....zavist i nepoduzimanje ništa rezultira ovakvim reakcijama....žalosno. Alene, sretno dalje u novom životu. Thumb up

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije