Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI ROKO

Pobjednik Života na vagi: 'Moram se udebljati, žena kaže da sam presuh'

Robert Baković Roko
Foto: Instagram
1/4
01.01.2020.
u 09:00

- Morao bih dobiti nekih pet do sedam kilograma i onda je to to, a kad kažem udebljati - mislim na mišićnu masu koju trebam dobiti - kaže Roko

Pobjednik četvrte sezone Života na vagi Robert Baković Roko Božić je proveo u krugu obitelji, a za RTL otkrio je kakvi su mu planovi za iduću godinu.

- Gledateljima i navijačima još jednom veliko hvala, na riječima podrške i navijanju. Trudit ću se primjenjivati novonaučene navike iz kuće, trenirati četiri do pet puta tjedno te vikendom otići s obitelji na neki rekreativni izlet. Planiram se pravilno i zdravo hraniti te si vikendom priuštiti hranu po guštu. Dan mi počinje doručkom, nakon toga odvozim djecu u vrtić i školu, popijem kavu u svom kafiću i jurim na trening. Nakon treninga idem kući kuhati ručak, jedem i idem na posao.

Vodim računa o tome da uvijek imam nešto zdravo uza se, tako da međuobrok i večeru nosim sa sobom. Ako mi posao dopušta, prije spavanja odem brzo hodati ili plivati. Tako otprilike izgleda moj dan nakon što sam izašao iz kuće - kazao je Roko i još jednom kazao kako ga djeca nisu prepoznala, a žena mu je kazala kako se mora udebljati. 

- Nemam baš neke planove, osim da se malo udebljam jer žena kaže da sam presuh. Morao bih dobiti nekih pet do sedam kilograma i onda je to to, a kad kažem udebljati - mislim na mišićnu masu koju trebam dobiti. Ostalih planova nemam, osim želja da svi budemo zdravi, veseli i sretni - kazao je Roko. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

VO
vorda400
10:32 01.01.2020.

Ne stari žena te se hoće riješiti kad te sredi infarkt od debljine ona je riješila stambeno pitanje i još stigne novog skakača dovesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije